Як працює додаток ToSim в «Сім23»

Як працює додаток ToSim в «Сім23»

У мережі зручних маркетів Сім23 діє програма лояльності. Вона не передбачає використання пластикових карток. Відтепер усе в смартфоні, у мобільному додатку ToSim.

QR-код з додатку це і є віртуальна персональна картка гостя Сім23. При встановленні ToSim та заповнення профілю можна відразу отримати 500 points — умовних одиниць, які можна обміняти на винагороди.

Винагороди є однією з головних «фішок» додатку ToSim. За кожну покупку у маркетах Сім23 користувач отримує points, які можна обміняти на товари із меню винагород. В додатку є розділ «Отримуй більше», купуючи визначені товари, гості можуть отримати до 500 додаткових поінтів.

Окрім того, в додатку ToSim можна скористатись Free Card — отримати кожний десятий продукт визначених категорій їжі та напоїв у подарунок. Також для зручності гостей у додатку зібрані всі пропозиції мережі з акційної листівки та діючі сети.

Додаток ToSim доступний користувачам як у Google Play, так і в AppStore.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волинська Голландія-2021» відбудеться після Великодня
Наступна новина У дитячій обласній – троє покинутих батьками дітей. Очільниця лікарні каже: потреб у них немає
Останні новини
Схожі новини