У Луцьку з’явиться мобільний додаток для парковок

У Луцьку з’явиться мобільний додаток для парковок

У Луцьку хочуть запровадити оплату за паркування на комунальних майданчиках з допомогою мобільного застосунку та смс-повідомлень.

Про це стало відомо у середу, 26 травня, під час сесії Луцької міської ради.

«Ми ведемо перемовини з багатьма компаніями, які впроваджували такі проєкти в Харкові, Івано-Франківську та інших містах. Вивчаємо недоліки, проблемні моменти, щоб знову не проходити шлях цих міст з усіма перешкодами. Думаю, в червні визначимо розробника додатку», - сказав міський голова Ігор Поліщук.

«Завтра муніципали їдуть до Києва у відрядження. Вивчаємо ситуацію, щоб з мінімальними втратами впровадити систему у Луцьку», - додав він.

Нагадаємо, нещодавно запрацювала платна парковка на вулиці Кривий Вал. Невдовзі там планують поставити обмежувачі, щоб люди не паркувалися на тротуарі. Також міська рада хоче відкрити платні парковки біля Палацу культури на Театральному майдані, на двох ділянках біля авторинку та на лівій половині Центрального ринку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандальну ділянку на Рівненській у Луцьку знову віддали Булі, але будуватиме не він
Наступна новина «Хто відповідатиме за смерті вдома?». Луцькі депутати просять не закривати ковідні госпіталі
Останні новини
Схожі новини