Як ремонтуватимуть центральну алею луцького парку

Як ремонтуватимуть центральну алею луцького парку
Центральна алея парку культури і відпочинку імені Лесі Українки

У Луцьку передумали робити капітальний ремонт центральної алеї Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Натомість замінять лише частину бруківки і вирівняють стару.

Так буде у 10 разів дешевше, – розповів радник міського голови Ігор Поліщук.

«При формуванні міського бюджету на 2019 рік було передбачено 3 млн. грн. на капремонт центральної алеї парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки. Однак детальний огляд та аналіз стану центральної алеї та тротуарної плитки показав, що можна провести поточний ремонт алеї з заміною до 15% тротуарної плитки, усуванням місць просідання, вирівнюванням бордюрного каменю та усуненням інших дефектів», – написав посадовець на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Абсолютна більшість площі алеї перебуває в стані, який пристойно виглядає й дозволить користуватися нею ще 3-4 роки. Поточний ремонт буде коштувати для міського бюджету щонайменше в 10 разів менше, ніж капітальний», – додав він.

Решту суми витратять на ремонт алеї вздовж дамби та від вулиці Глушець до зоопарку та спорткомплексу «Спартак».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми зустріли це рішення, аплодуючи», - Івахів про розпуск Верховної Ради
Наступна новина Гройсман заявив про відставку
Останні новини
Схожі новини