Які розваги будуть у Центральному парку Луцька на День Незалежності. Програма

Які розваги будуть у Центральному парку Луцька на День Незалежності. Програма
Фото ілюстративне

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку на День Незалежності буде багато розваг для дітей та дорослих.

Розпочнеться розважальна програма о 14:00 та триватиме до 20:00.

Діятимуть різноманітні food-зони, буде програма, котра залишить тільки позитивні емоції, та розваги для всієї сім’ї, всеміська лотерея з понад п`ятистами подарунками, відпочинкові зони від партнерів, луна-парк, дитячі гірки та ще багато інших сюрпризів від організаторів та партнерів. 

Також під час святкування запланований виступ OLEYNIK.

Це український музикант, артист, знаний на всій території України завдяки своїм дуетним та сольним проектами, гравець футбольного клубу зірок шоу-бізнесу «Маестро», переможець проекту «Фабрика Зірок-2», активно підтримує молодь, яка займається спортом.

У Луцьку 24-го серпня OLEYNIK презентує як нові, так і вже всіма улюблені та популярні пісні, на сцені у Центральному парку культури та відпочинку ім. Л. Українки о 21:00.


Організатори події: івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency», Луцька міська рада та департамент сім'ї, молоді та спорту.

Генеральний партнер події: Novelina.

Офіційні партнери: Dybok.UA – гіпермаркет меблів та люстр; Kromberg & Schubert; ТМ «Ласунка» – виробник щастя; Банк «Підвенний»; DataGroup; Мережа супермаркетів «Сім23»; Фамільна майстерня «Забіяка».



Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина День Незалежності у Волинському драмтеатрі. Хто прийшов?
Наступна новина У центрі Луцька в День Незалежності обмежать рух транспорту
Останні новини
Схожі новини