Як шахраї-псевдоатовці дурять людей через Facebook, - розповідь волонтерки з Луцька

Як шахраї-псевдоатовці дурять людей через Facebook, - розповідь волонтерки з Луцька

Луцька волонтерка Тетяна Білінскі опублікувала інформацію про те, як псевдоатовці дурять людей через Facebook.

Перший публікує цей допис без змін і правок:

«Друзі, не робіть моїх помилок й не ведіться на шахраїв. Навіть, якщо вони позиціонують себе як бувші бійці ПС, яких, як виявляється, ніхто не знає з твоїх особистих побратимів і ніколи про них не чув. Вам можуть розповідати байки про свіжі осколкові поранення, які раптом виявляються старими, ще й супутнім протезуванням пахової артерії й ...послідуючою службою за контрактом в ЗСУ (!!!)».

«Схема проста: спочатку прохання поповнити телефонний рахунок , а потім - банківську картку , у з’вязку з пораненням ( раптовою хворобою). Особливо дієво при зверненні до діаспорян.У мене є кілька підтверджень , що цей Андрій Мельник ( точніше, людина, яка криється за цим фото і прізвищем) - шахрай, але лише Тетяна Гюнтер дозволила виставити скріншот нашої переписки.
Не знаю, у якій саме зоні перебуває наразі "Седой" : ООС чи у виправному закладі , але те, що він робить - залишаться на його совісті. Бог йому суддя!»

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вбивство Аркадія Бабченка: факти, версії, коментарі
Наступна новина 9 трав, які можуть покращити травлення
Останні новини
Схожі новини