Як смакувати крафтовим пивом: поради від «Карабаса Барабаса»

Як смакувати крафтовим пивом: поради від «Карабаса Барабаса»

Часто вважають, що пиво – це доволі простий напій, а тому не важливо, як його вживати, аби смакувало. Однак у броварні «Карабас Барабас» переконують, що це не так.

Кожен сорт пива – особливий, а тому не дивно, що його радять вживати з тією, чи іншою закускою, або ж взагалі без. Більше того, аби смак повністю розкрився важливо правильно налити напій та не переохолодити.

Помилково вважають, що пиво має бути дуже холодним. Навпаки, холод доволі стресовий для смакових рецепторів, а відповідно «заморожуєте» свою здатність розрізняти різні відтінки.

Наливати напій слід під кутом 45 градусів, а коли пів келиха наповнені – поставити його рівно. Зверху має бути щільна, піна заввишки три сантиметри, яка розкриває аромат напою.

Пити цей напій варто по-трохи, спочатку вдихнувши аромат, тоді зробити невеликий ковток та затримати його у роті, аби задіяти всі рецептори.

Також важливо правильно поєднувати пиво з закусками. Так, щільні стаути (темне пиво) смакують з м’ясом гриль. А от Milk Stout, який незабаром можна буде скуштувати у броварні, варто пробувати з десертами.

Баварське пшеничне ідеально смакуватиме з салатами та рибою. До речі, саме це пиво сьогодні можна скуштувати за півціни. Так, усі, хто прийде у «Карабас Барабас» з 18 до 22 години має нагоду випити його за 50% від вартості.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Топ найкорисніших подій тижня у Луцьку
Наступна новина Волинського екснардепа Лапіна допитуватиме СБУ
Останні новини
Схожі новини