Як у Ковелі розбудовують ЖК «Парковий квартал». ФОТОЗВІТ

Як у Ковелі розбудовують ЖК «Парковий квартал». ФОТОЗВІТ

У Ковелі триває будівництво ІІІ будинку ЖК «Парковий квартал», який зводить компанія «Інвестор».

«Наразі відбувається перекриття IV поверху у І під’їзді, починаємо мурувати IV поверх ІІ під’їзду та ІІ поверх ІІІ під’їзду. Разом з тим, будівельники вже завершили мурувати І поверх IV під’їзду. Роботи тривають згідно графіку.

Що цікаво – клієнти вже розуміють, як виглядатиме новобудова, адже поруч вже здані в експлуатацію та частково заселені І та ІІ будинки ЖК «Парковий квартал».

Вони самі можуть прийти і пересвідчитись, що будівельники працюють на совість і роботи виконуються дійсно якісно та згідно затвердженого проекту», - розповідає менеджер відділу продажів будівельної компанії «Інвестор» Ольга Литвак.

Триває будівництво ІІІ будинку житлового комплексу «Парковий квартал»

Нагадаємо, що у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор» продовжили термін дії акції на придбання однокімнатних квартир до 30 червня 2018 року: 

1-кімнатна квартира за 16 000 $
Площа: 40,2 кв.м

Таким чином, 1 кв.м. обійдеться покупцю близько 10 300 гривень за умови повної оплати. Економія на купівлі 1-кімнатної квартири у ЖК «Парковий квартал» складе 1 000 $.

Варто зауважити, що у травні мешканці ЖК «Парковий квартал», що у Ковелі, отримали документи на право власності своїх омріяних осель.


Відділ продажів:
м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в
м. Ковель, вул. Глібова, 8 б

Телефон:

096 030 20 10

068 300 20 10
www.investor.lutsk.ua

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Павло БЕРЕЗЮК (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Падіння зі скутера для волинянина закінчилося реанімацією
Наступна новина Маленькому волинянину потрібна термінова допомога
Останні новини
Схожі новини