Як у Луцьку нові патрульні складали присягу. ФОТО

Як у Луцьку нові патрульні складали присягу. ФОТО

35 нових патрульних поліцейських прийняли присягу 20 лютого в День Героїв Небесної Сотні, – повідомляє ІА «Волинські новини»

Так, патрульними сьогодні стали 31 чоловік та 4 жінки, частина з них проходитиме службу у Ковелі. Зараз навчання проходить 27 людей, до того ж, постійно іде новий набір.

Патрульна Алла Сисюк розповідає, що це була її не перша спроба потрапити до лав патрульних, адже перша спроба у 2015 році була невдалою. З її слів, у навчанні були складні моменти, але воно було цікавим.

На початку заходу начальник Управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко зачитав текст присяги, яку за ним повторювали новоспечені патрульні.

«Сьогодні цей день, мабуть, для вас найважливіший, оскільки ви стаєте на ту дорогу, яка не є легкою. На ній ви зустрічатимете багато негативних та позитивних моментів. Вся наша служба заключається в тому, що з тортиками нас ніхто не зустрічає, а здебільшого ми надаватимемо допомогу тим людям, які потрапили в небезпечні ситуації. Хочу побажати вам сталевої витримки та проявляти характер, з яким ви пройшли навчання, адже цього від вас очікують люди та ваші рідні», - звернувся до патрульних Олександр Вовченко.

Своєю чергою, заступник начальника Управління патрульної поліції Дмитро Хмарук побажав патрульним успіху, наснаги та міцного здоров’я. Також він подякував їхнім рідним та близьким.

 

Опісля привітальних слів присутні вшанували Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

 

На завершення родичі та близькі патрульних, які склали присягу, могли зробити з ними фото.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Замість обіцяного житла та зарплати – позбавили умов існування. Історія обманутої лучанки. ВІДЕО
Наступна новина Автостоянка чи сувенірні крамнички: що пропонують на місці Центрального ринку у Луцьку
Останні новини
Схожі новини