«Мене не повідомляли про візит Яценюка на Волинь», – нардеп Ігор Лапін

«Мене не повідомляли про візит Яценюка на Волинь», – нардеп Ігор Лапін
Джерело фото: Newsone

Народний депутат України Ігор Лапін заявив, що його не повідомили про візит керівника партії «Народний фронт» Арсенія Яценюка на Волинь.

Нагадаємо, політик приїхав до Луцька в неділю, 9 грудня. На зустрічі з партійцями був і народний депутат Ігор Гузь.

ЧИТАТИ ТАКОЖЩо робив Арсеній Яценюк у Луцьку. ФОТО

Відомо, що після зустрічі в готелі «Україна» Арсеній Яценюк та Ігор Гузь відвідали село Боратин, яке знаходиться неподалік Луцька.

Цікавим видався факт, що на зустрічі з Яценюком не було народного депутата Ігоря Лапіна. Адже саме Лапін обирався по мажоритарному округу № 22 міста Луцька. «Народний фронт» на виборах підтримував волинського самооборонівця. Лапін є членом фракції «Народний Фронт» у парламенті.

На прохання «Першого» Лапін прокоментував свою відсутність на зустрічі з Яценюком.

«Таке ж питання мені поставив і губернатор Волинської області Олександр Савченко, якого заздалегідь повідомили про візит лідера партії «Народний Фронт». Відповідаю: мене ніхто не повідомляв про цей візит Арсенія Яценюка. Можливо тому, що я не є членом партії «Народний фронт», оскільки я військовий, а за законом не можу мати партійну приналежність», - прокоментував нардеп.

Довідково:

Як відомо, партія «Народний фронт» була заснована у 2014-му році. Співзасновником партії виступила «Самооборона Майдану». Луцький нардеп Ігор Лапін –  активний учасник цього громадського формування. На Волині очільником обласної організації партії «Народний Фронт» є Ігор Гузь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку пройшла акція на підтримку полонених моряків. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку влаштували ярмарку сирів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини