Як у Луцьку відкривали новий ресторан

Як у Луцьку відкривали новий ресторан

У п’ятницю, 28 червня на проспекті Молоді, 14а запрацював третій заклад «Карабас Барабас». Відтепер лучанам, які проживають на 33-ому є де відсвяткувати день народження та випити справжнього, крафтового пива.

Шостий рік у Луцьку працює броварня «Карабас Барабас». Унікальний заклад, де варять ексклюзивне пиво відкрився у центрі міста, на Винниченка, 4. Відвідувачі можуть бачити, як відбувається процес пивоваріння та пробувати новинки, адже щомісяця у закладі презентують експериментальне пиво. Згодом у Луцьку відкрили ще один Карабас, на Волі, 48, а кілька днів тому у родині ресторанів відбулося поповнення.

Відтепер усі, хто полюбляє справжнє крафтове пиво можуть смакувати його у ресторані на Молоді, 14а. Цей заклад відрізняється від попередніх, в першу чергу дизайном. Так, у ресторані переважає стиль лофт, дуже зручні меблі та спокійна атмосфера. Окрім того, саме тут відбуватимуть акустичні концерти, тож можна відпочити й під гарну музику.

Зокрема, 28 червня для гостей виступав гурт LORI. З нагоди відкриття відвідувачів частували пивом. Окрім того, трішки й відрізняється меню закладу, хоча улюблені страви – залишили, змінивши подачу. Перші відвідувачі зазначили, що у новому закладі їм дуже подобається, в першу чергу атмосфера.

Завітали на відкриття й традиційні герої – Кіт Базиліо, лисиця Аліса та й сам Карабас. Гості з радістю фотографувалися з персонажами.

Традиційно, з 12 до 15 години у будні тут можна скористатися пропозицією та замовити бізнес-ланч усього за 49,99 гривень.

В новому «Карабасі Барабасі» є бенкетки, тут можна дуже комфортно відсвяткувати будь-яку подію.

Замовити столика можна за телефоном: 073 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що Максим Нефьодов планує змінити на митниці
Наступна новина У Луцьку на семінарі вчитимуть професійному поліруванню авто
Останні новини
Схожі новини