Як у Луцьку вітали будівельників. ФОТО

Як у Луцьку вітали будівельників. ФОТО

У Волинській обласній державній адміністрації напередодні професійного свята вітали будівельників. З цієї нагоди низку працівників галузі нагородили подяками та почесними грамотами.

Урочистості відбулися 10 серпня, – пише ІА ВолиньPost.

Згідно із указом президента, від 1993 році День будівельника традиційно святкують у другу неділю серпня, цьогоріч воно припадає на 12 серпня. Тож напередодні свята десятки волинських будівничих зібралися у сесійній залі Волиньради. Вітав гостей голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

«Я радий і пишаюся тим, що ми можемо розділити гордість за вашу професію. Волинь по будівництву виглядає дуже впевнено», – мовив голова ОДА.

За його словами, регіон займає 12 місце в країні за обсягами будівництва. Так, минулого року обсяг будівельних робіт становив 1,5 млрд грн, цьогоріч, за перше півріччя – 0,6 млрд. Савченко нагадав, що державні кошти зазвичай надходять наприкінці року. Минулоріч збудували 21 336 кв. м площ та залучили на 5% більше інвестицій, ніж раніше. Цьогоріч, лише за перший квартал звели понад 90 тис. кв. метрів, що на 20% більше, ніж в аналогічний період минулого року.

«Ми з вами, можливо, вперше за багато років працюємо та організовуємося, щоб ці кошти не пропали, щоб їх передати вам, а ви вже ефективно їх освоїли», – додав голова ОДА. Будівельникам він побажав бути здоровим та пишатися своєю нелегкою професією. Савченко додав, що чимало будівельників є надійними партнерами ОДА, тож він вдячний всім, хто працює на розвиток і розбудову нашої області.

«Це найбільш потрібна суспільству професія на рівні з медиками, освітянами та фермерами. Хай ваші сім’ї пишаються вами», – додав Савченко. Опісля він нагородив почесними грамотами та подяками працівників будівельної галузі – від посадовців ОДА до малярів-штукатурів, бетонувальників та бляхарів різних підприємств області.

«Кожного дня змінюєте синьооку Волинь, покращуєте Луцьк, жодна галузь не обходиться без ваших робіт… Хай завжди за тим, що ви збудуєте, буде черга, а люди щоб мали можливість придбати житло, офіси чи виробничі приміщення», – додав заступник голови Волиньради Роман Карпюк. Він також вручив подяки за сумлінну багаторічну працю та з нагоди Дня будівельника.

Згодом найкращі побажання будівельникам висловив виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт.

«Будівельник – це той, хто дарує комфорт. Протилежне слово є руйнівник, і це може робити кожен, адже до цього не треба таланту. А щоб бути будівельником треба мати хист і вміння», – зазначив Пустовіт. Він подякував за те, що у Луцьку з’являються нові комфортні та яскраві мікрорайони.

Опісля він також вручив низку подяк окремим працівникам галузі, а також вітальні адреси для колективів підприємств.

Своїми вокальними талантами вітали будівельників співаки Галина Овсійчук та Василь Чепелюк, які подарували присутнім пісні та теплі побажання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З’явилася карта фестивалю ZaxidFest
Наступна новина Луцькі лицарі запрошують на лучний турнір
Останні новини
Схожі новини