Привітали луцьких будівельників: як це було. ВІДЕО

Привітали луцьких будівельників: як це було. ВІДЕО

У другу неділю серпня професійне свято відзначають будівельники. Хороші фахівці цієї нелегкої справи ніколи не залишаться без роботи та заробітку і завше будуть у пошані.

Чи є сьогодні попит на житло, та чи вистачає на Волині хороших спеціалістів, з’ясовували журналісти Sfera-TV Lutsk.

Робітничі професії особливо популярні та затребувані на українському ринку праці. Серед них одна з найактуальніших – професія будівельника. Саме ці люди напередодні професійного свята зібрались у стінах обласної адміністрації. Сьогодні для них – щирі вітання, подяки та квіти.

Ігор Чорнуха нині замінив свого батька Віктора на посту керівника одного з найстарших та найбільших будівельних підприємств в області. ПАТ «Луцьксантехмонтаж» існує вже понад 50 років і має за плечима налагоджені зв’язки, гарну репутацію та перспективи розвитку.

Чоловік каже: є чим пишатись, а ще більше – планів на майбутнє, головне – не опускати руки. У підпорядкуванні Ігоря Чорнухи – близько семиста людей. Один з них – Анатолій. На будівництві робота кипить, розповідає будівельник, а святкування будуть у неділю.

У волинянина Романа Зайця за плечами – двадцять років досвіду роботи у будівельній галузі.  Зараз чоловік займається продажем тих будівельних матеріалів, якими, власне, і обрамлюють красиві будівлі.

А ще, розповідає Роман Заяць, жоден бізнес не розвинути без кваліфікованого колективу. Своїми працівниками гордиться і в день професійного свята, обов’язково, завше влаштовує для них та їхніх сімей свято.  Починаючим бізнесменам цієї галузі,  чоловік радить відповідально підходити до роботи і в команду брати лише тих людей, які живуть цією справою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інтерпол і поліція розшукують волинянина, підозрюваного в убивстві
Наступна новина Сонячне затемнення 11 серпня: чого від нього чекати
Останні новини
Схожі новини