Як у Луцьку з металобрухту роблять тролейбуси. ФОТО

Як у Луцьку з металобрухту роблять тролейбуси. ФОТО
Фото ілюстративне

У Луцьку відроджують старі тролейбуси, які за багато років майже перетворились на металобрухт.

З початку року капітально відремонтували 20 тролейбусів, – повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці перший заступник голови Луцькради Григорій Недопад.

«Поки тривають регуляторні процедури по закупівлі 30 нових тролейбусів для Луцька, використовуємо наявні ресурси, щоб пришвидшити оновлення і ремонт існуючого тролейбусного автопарку. І якщо в 2017 році було здійснено технічне обслуговування 63 одиниць транспорту, то у 2018 році ми підвищили цей показник до 125 одиниць техніки, яка раніше перебувала у катастрофічному стані», – йдеться у повідомленні.

«Вже в цьому році 20 тролейбусів були капітально відремонтовані. Звісно, хотілось би списати на металобрухт всі старі тролейбуси і закупити новенькі машини. Та оскільки на ділі зробити цього просто неможливо, працівники підприємства ЛПЕ фактично «відроджують» старі тролейбуси, замінюючи в них майже все устаткування. Світлини ремонту до і після – у деяких екземплярів з минулого зберігся хіба каркас», – написав посадовець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина MARUV заявила, що вболіватиме на Євробаченні за Росію
Наступна новина Де на Волині ремонтуватимуть дороги. ПЕРЕЛІК
Останні новини
Схожі новини