MARUV заявила, що вболіватиме на Євробаченні за Росію

MARUV заявила, що вболіватиме на Євробаченні за Росію
Співачка MARUV (джерело: УНІАН)

Співачка MARUV, яка відмовилася їхати на «Євробачення» від України, вболіватиме за конкурсанта від Росії Сергія Лазарєва.

Про це вона розповіла в прямому ефірі в Instagram, – повідомляє УНІАН.

«Буду підтримувати всіх. Не знаю, треба дивитися на номер, виступи. Зрозуміло, через мого доброго ставлення до Сергійка, і нас з ним класна, цікава спільна історія є, тому буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве», - сказала виконавиця.

Читати також: Україна не поїде на Євробачення, якщо виграє Росія, – Аласанія

За словами MARUV, зараз вона знаходиться в Україні, але на початку квітня їде в Росію, оскільки там у неї заплановані масштабні гастролі і сольний концерт у Москві. Всеукраїнський тур вона пообіцяла організувати в кінці літа або на початку осені.

Нагадаємо, Україна не братиме участі у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2019». НСТУ запропонувала переможцю національного відбору, співачці MARUV, укласти договір для представництва України на пісенному конкурсі, однак після переговорів MARUV відмовилася підписувати документ. За її словами, умови договору були для неї кабальними. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомий волинський священик Валентин Марчук став татом. ФОТО
Наступна новина Як у Луцьку з металобрухту роблять тролейбуси. ФОТО
Останні новини
Схожі новини