Як у Луцьку записатися на прийом до сімейного лікаря онлайн. Відеоінструкція

Як у Луцьку записатися на прийом до сімейного лікаря онлайн. Відеоінструкція
Фото ілюстративне

У Луцьку записатися на прийом до лікаря можна, навіть не виходячи з дому, просто зі свого комп’ютера. Щоправда, один раз піти в реєстратуру поліклініки таки доведеться, щоб отримати код для онлайн-реєстрації.

Як розповіла директорка КП «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Тетяна Трач, зараз заклад працює так, що завдяки запису на прийом можна планувати роботу лікаря практично на цілий рік, повідомляє ІА Конкурент.

«Я застала традиційну систему паперових талончиків, які були наколені на гвіздок і видавалися пацієнтові по факту звернення. Зараз ми працюємо так, що є можливість записатися безпосередньо до сімейного лікаря. Ми плануємо його графік роботи практично на цілий рік з урахуванням відпусток. Звичайно, є форсмажори, хвороби, відрядження», – розповіла Тетяна Трач.

Щоб записатися на прийом, потрібно на сайті medportal.ua ввести усі свої дані та отриманий у реєстратурі секретний ідентифікатор.

Далі – перейти у розділ «Запис на прийом», обрати амбулаторію, лікаря, дату, час та натисути «Створити запис». Усі ваші дані з’являються у загальному списку пацієнтів вашого сімейного лікаря.

Самі ж сімейники кажуть, в онлайні записуються чимало людей. Здебільшого це молодь.

Читати також: Чи треба платити за пологи? Все, що варто знати про другий етап медреформи

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька маршрутка № 10 заїжджатиме до Нового ринку
Наступна новина Герої року на «Першому» - студенти-рятівники
Останні новини
Схожі новини