Як в Олиці відкривали туристичний сезон

Як в Олиці відкривали туристичний сезон

Туристичний сезон в Олиці стартував масштабним фестивалем «Олицька переберія».

Саме так відсвяткували День селища, День Конституції та відкриття туристичного сезону в громаді, – пише пресслужба Луцької районної ради.

На фестивалі Замок князів Радзвивіллів відкрив свої ворота для туристів. Окрім замку, у Олиці є ще багато локацій, які можуть привабити мандрівників: в’їзна (Луцька) брама міських укріплень, зведена у 1630-х роках, Свято-Троїцька церква (1886р.), Колегіальний костел Святої Трійці (1640р.), Костел святих Петра і Павла (1450р.).

Зі сцени гостей фестивалю розважав військовий оркестр та виконавці з Луцька, Києва, Харкова, а хед-лайнером став гурт Kozak System. На території Замку та за його межами гостей розважали майстер-класами, середньовічними танцями  та показовими лицарськими виступами. Чимало відпочинкових зон було передбачено і для дітей. Крім того, на ярмарку фестивалю місцеві умільці презентували свою продукцію та частували гостей свята.

Читати також: Волинські дизайнери створили серію туристичних матеріалів про селище Олика. Що там є?


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за минулу добу виявили 182 хворих на коронавірус
Наступна новина В Україні розпочинається вступна кампанія до коледжів
Останні новини
Схожі новини