Як відбувалися вечірки у рамках реаліті-шоу «Пігмаліон 3D»

Як відбувалися вечірки у рамках реаліті-шоу «Пігмаліон 3D»

Перший сезон реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» завершився яскраво та феєрично.

В очікуванні другого сезону організатори поділились враженнями від фіналу.

«Безперечно, проект такого масштабу перевершив наші сподівання. Дуже тішимося з того, що до нашої грандіозної ідеї долучилося чимало відомих людей Луцька та Волині, експертів, майстрів та натхненників успішної справи». – каже засновниця проекту Юлія Яковлюк.

«У нас часто запитують «як вам вдалося, окрім самого проекту зробити такі яскраві вечірки?». Секрет дуже простий – у нас було кілька помічників та партнерів. Величезна подяка за кольоровий дим для фотосесії, вогняні міні-феєрверки, червону доріжку, звук та ведучого агенції свята «Кузя Кулька-булька» і Віталію Поліщуку. Це було дійсно свято «під ключ».

Красива вечірка у самому центрі Луцька, біля басейну вдалася на славу, бо ігристим партнером дійства стало Fragollino Novellina. Приємний ігристий і такий жіночий напій смакував гостям до закусок та фруктів. А учасниці реаліті-шоу отримали ще й подарунки від Fragollino. Тож ми дякуємо нашим чудовим помічникам за виноградні італійські бульбашки у наших келихах, за вишуканість і елегантність ігристих напоїв, за приємні подарунки і, звісно, за вашу участь і чудову співпрацю – без вас наше свято не було б повним.» - додає Юлія.

Ми в приємному очікуванні другого сезону, тож очікуйте на не менш цікаві і яскраві випуски реаліті-шоу «Пігмаліон 3D».

Ознайомитися детальніше із проектом та зареєструватися можна за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Славомір Новак у Луцьку: «Мережа доріг – це артерії економіки»
Наступна новина Актуально для осені: луцька фут-тренерка розповіла, чому варто їсти хліб
Останні новини
Схожі новини