Як волинські лісівники підгодовують диких тварин. ФОТО

Як волинські лісівники підгодовують диких тварин. ФОТО
Джерело фото: Екологія - УНІАН

Цьогоріч державні лісогосподарські та лісомисливські підприємства Волинськох області витратили близько 2 мільйонів гривень на підгодівлю диких тварин, а також на інші біотехнічні заходи.

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Із настанням холодів у державних лісогосподарських підприємствах  було збільшено норми викладки кормів, а саме сіна, зернових, жому, силосу, жолудів та каштанів, кормових віників, буряку.

Годівниці та солонці заповнюються щодня, адже сіль є джерелом мікроелементів та вкрай необхідна в раціоні тварин у холодний період.

Головний мисливствознавець Волинського ОУЛМГ Василь Сухопор зазначає, що завдяки такий підгодівлі диким тваринам вдається пережити період зимового нестатку корму. Також підвищується опірність до різноманітних захворювань та відпадає потреба у безконтрольній міграції, що дозволяє таким тваринам, як олень, кабан та косуля спокійно перезимувати на територіях, що охороняються волинськими лісівниками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко пропонуватиме Верховній Раді запровадити воєнний стан на 30 днів
Наступна новина У Луцьку розпочали збирати роботи на благодійну акцію «Тепла іграшка надії»
Останні новини
Схожі новини