Як волинянам передати показники лічильника газу напередодні Нового року

Як волинянам передати показники лічильника газу напередодні Нового року

У зв'язку з новорічними святами газовики рекомендують передавати показання завчасно, із 30 грудня до 3 січня включно, за допомогою онлайн-сервісів 104.ua. Щоб сплачувати лише за спожитий об'єм газу, клієнти повинні відповідно до закону, щомісяця фіксувати показання лічильника та передавати їх АТ «Волиньгаз».

Про це повідомляєть у пресслужбі підприємстві.

Компанія пропонує споживачам кілька способів дистанційної передачі показань лічильника.

Особистий кабінет 104.ua

Нещодавно фахівці компанії розробили новий інтерфейс та додали багато функцій, які значно розширили можливості сервісу і полегшили інтуїтивне користування платформою.

Відтепер до одного акаунту можна прив’язати до 25 особових рахунків та передавати показання лічильника, керувати розрахунками за рідних.

Якщо ви не зареєстровані в Особистому кабінету – зателефонуйте до контакт-центру компанії (067) 33 39 104 і назвіть номер особового рахунку. Далі фахівці автоматично створять вам акаунт і надішлють логін та пароль для входу на сайт на ваш номер телефону.
 
Мобільні додатки 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iPhone

Їх можна завантажити у магазині додатків на вашому смартфоні. Суттєві переваги сервісу – завжди під рукою у вашому смартфоні, вбудоване щомісячне нагадування про передачу показань, можна зареєструвати декілька особових рахунків.

Чат-боти 7104ua у месенджері Viber та Telegram

Чат-боти можна легко активувати у зручному для вас месенджері, увівши дані особового рахунку, останню оплату за газ або номер лічильника.

Щоб передати показник – дійте за підказками в головному меню.

У чат-ботах теж можна також можна зареєструвати декілька особових рахунків, передавати показники з фото лічильника.

Важливо: якщо ви внесли помилкові показання лічильника, скоригувати їх можна у чат-ботах Viber і Telegram 7104ua, надіславши фото лічильника.

Повідомлення на короткий номер 7104

Смс потрібно надсилати у такому форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр). Вартість повідомлення відповідає тарифу вашого мобільного оператора.

Дзвінок до контакт-центру «Волиньгаз» за номерами (0332) 280 104, (067) 33 39 104

Контакт-центр традиційно працює щодня з 8:00 до 20:00. А під час новорічно-різдвяних свят за таким графіком: 31 грудня 2020 року – з 08:00 до 17:00, 1 січня 2021 року – з 11:00 до 20:00, 7 січня – з 08:00 до 17:00.

Голосове меню IVR

Голосове меню IVR працює цілодобово за номерами контакт-центру в розділі «2». Номери контакт центру: (0332) 280 104, (067) 33 39 104.

Лист на електронну пошту

Лист на електронну пошту [email protected]. У листі потрібно вказати номер особового рахунку та показання лічильника.

«Онлайн-сервіси є дуже зручними та важливими в цей непростий час світової пандемії. Найпопулярніший канал комунікації між компанією та клієнтом – Особистий кабінет 104.ua. Там споживачі природного газу можуть не лише сплачувати за газ і його доставку, а й передавати показання газового лічильника, переглядати історію платежів, завантажувати платіжки швидко та зручно», – зауважує начальниця волинського управління клієнтського сервісу 104.ua Ольга Тимощук.

Сьогодні онлайн-сервісами компанії «Волиньгаз» користуються понад 100 тис. волинян. Найпопулярнішими серед споживачів природного газу є Особистий кабінет 104.ua та чат-бот 7104 у месенджері Viber.

Читати також: У Нововолинську відкрився 9-ий на Волині клієнтський простір для споживачів газу
                    


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу ще у 109 людей виявили коронавірус, 435 – одужало
Наступна новина У Луцьку відбудеться різдвяний джазовий концерт
Останні новини
Схожі новини