Як волинянам під час пандемії отримати консультацію з «газових» питань

Як волинянам під час пандемії отримати консультацію з «газових» питань

Через складну епідеміологічну ситуацію сім Клієнтських просторів 104.ua, де обслуговують клієнтів компанії «Волиньгаз», працюють у закритому режимі, за попереднім записом. Також споживачів консультують дистанційно: в онлайн-сервісах та за номерами телефонів контакт-центру.

Про це повідомляє пресслужба «Волиньгазу».

Під час карантину споживачі газорозподільної компанії «Волиньгаз» можуть отримати консультації з приводу газових питань різними способами:

  • дистанційно за телефоном
  • в онлайн-сервісах 104.ua та безпосередньо в Клієнтському просторі 104.ua (лише у випадку, якщо потрібно оформити певні документи).

Читати також: Запустили багатофункціональну онлайн-платформу 104.ua. Які її переваги?

Дистанційно споживачів «Волиньгазу» консультують за номерами телефонів контакт-центру: (0332) 280 104 та (067) 33 39 104. Контакт-центр працює щодня з 08:00 до 20:00. 

Передати показники лічильника, сплатити за доставку газу, отримати інформацію стосовно нарахувань та оплат, обсягу споживання природного газу за минулий газовий рік можна цілодобово в онлайн-сервісах 104.uaОсобистому кабінеті, чат-ботах 7104ua у Viber або Telegram, мобільних додатках 104Mobile для Android і для iPhone.

Якщо потрібно оформити документи на газифікацію чи реконструкцію системи газопостачання, або укласти договір на розподіл природного газу, отримати довідку тощо – споживачі можуть звернутися до найближчого Клієнтського простору 104.ua та отримати документи з дотриманням усіх карантинних заходів безпеки.

Для цього потрібно зробити попередній запис за номером телефону: 067 33 39 104 або (0332) 280 104.

Адреси клієнтських просторів на сайті компанії, в розділі Контакти наших служб.

«Із початком опалювального сезону звернень до Клієнтського простору 104.ua суттєво побільшало. Найчастіше споживачам потрібно заключити договір на газопостачання, отримати консультації щодо нарахувань, написати заяву на первинний пуск газу в новобудові, або подати документи на газифікацію чи реконструкцію житлового будинку.

Щоб не стояти у черзі, зберегти свій час та дотримуватись протиепідемічних заходів, ми радимо волинянам скористатися попереднім записом на консультацію. Про зручний день та час зустрічі можна домовитись за номером телефону (067) 33 39 104 або (0332) 280 104. Питання, пов’язані з оплатою послуг, показниками лічильника можна вирішити дистанційно: в онлайн-сервісах 104.ua, або в контакт-центрі компанії», – пояснює начальниця волинського управління клієнтського сервісу «104.ЮА» Ольга Тимощук

Щоб сплачувати лише за спожиті куби, споживачам природного газу потрібно щомісяця, з 1 по 5 число, фіксувати показники лічильника та передавати їх АТ «Волиньгаз». Це передбачає «Кодекс газорозподільних систем».

Передати показники можна не виходячи з дому – в оновленому Особистому кабінеті 104.ua. Відтепер споживач може приєднати до одного акаунту до 25 особових рахунків, оплачувати рахунки за газ і його доставку в «один клік». Розрахунок за двома рахунками проводиться одним платежем і дозволяє заощадити на комісії.

Якщо споживач передав помилкові показники лічильника, скоригувати їх можна у чат-боті Viber 7104ua, надіславши фото лічильника.

Довідково
На сьогодні онлайн сервісами «Волиньгазу» користуються майже 100 000 клієнтів компанії. У жовтні 2020 року до контакт-центру звернулись понад 60 000 волинян, а фахівці Клієнтського простору 104.ua за цей період проконсультували понад чотири тисячі споживачів «Волиньгаз».

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обрали заступників голови та секретаря Володимир-Волинської міської ради
Наступна новина Хто став головою Ковельської районної ради
Останні новини
Схожі новини