Як волинянку проводжали на «Ігри нескорених». ВІДЕО

Як волинянку проводжали на «Ігри нескорених». ВІДЕО
Джерело фото: сторінка у Facebook голови Волинської ОДА Олександра Савченка

Активістка волинського «Євромайдану», член молодіжної громадської організації «Національний альянс», доброволець та боєць АТО Майя Москвич цьогоріч представлятиме Волинь на «Іграх Нескорених» в австралійському Сіднеї.

27 вересня дівчину урочисто провели в дорогу, – повідомляє Sfera-TV Lutsk.

Майя Москвич воювала на сході України впродовж трьох років у складі кількох батальйонів. Однак у 2015 році за станом здоров’я була змушена звільнитись. Постійна підтримка близьких, спілкування з побратимами і наполегливі тренування допомогли відновитись.

У березні цього року Майя Москвич вирішила взяти участь у відборі до складу збірної команди України «Ігор Нескорених». На відборі спробувала себе у різних спортивних дисциплінах, таких як легка атлетика, веслування на тренажерах та стрільба з лука. Після спортивних тестувань дівчина виборола місце у складі збірної України.

«Ігри нескорених» – це міжнародні ігри в паралімпійському стилі. Їх створив та започаткував принц Гаррі в 2014 році. В них беруть участь поранені військовослужбовці та ветерани. Під час перших ігор принц сказав, що вони «демонструватимуть силу спорту в сприянні відновлення, реабілітації та показують життя з інвалідністю». Він також повідомив, що їхня довгострокова мета – переконати, що травмованих солдатів не забудуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка після АТО вирощує часник та вчиться на агронома


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для Волині закуплять автівки медичної допомоги
Наступна новина Марина Порошенко не відвідає «Осінній бал»
Останні новини
Схожі новини