Як загадати бажання на Новий 2018 рік

Як загадати бажання на Новий 2018 рік

Якщо на Новий рік загадати бажання, то воно обов'язково збудеться. Є безліч способів загадати бажання в новорічну ніч, то які з них найбільш реальні? «Сьогодні» зібрало кілька можливих варіантів, які підійдуть будь-кому, хто хоче помріяти на Новий рік.

Загадав, заїв, запив

Щоб виповнилося ваше бажання, потрібно написати його на листочку, потім спалити цей лист, в келих з шампанським кинути попіл і випити вміст. Головне встигнути все це зробити до 12 години ночі.

Виноград вам на допомогу

А ось італійці дуже люблять виноград і вважають його справжнім носієм багатства. Ось за це вони і рекомендують з'їсти дванадцять виноградин в момент, коли стрілки вкажуть на дванадцятій годині ночі. Від кісточок необхідно позбутися.

"Чародії" підказали

А ось цей "рецепт" виконання самого бажаного підказаний в передноворічному фільмі "Чародії". Діє він, якщо на вулиці йде сніг. Потрібно вийти на вулицю і зловити сніжинку. Якщо вона не розтане до того, як на годиннику не стукне дванадцять, то все загадане обов'язково збудеться.

Не потрібно "не"

Потрібно уникати частинок "не". Наприклад, фраза "Я бажаю не хворіти" – погана. Потрібно говорити "Я бажаю бути здоровим". Адже часткою ви відлякує це бажання. Головне пам'ятати, що виконуються тільки щирі і доброзичливі бажання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Жінка оригінально виконала мелодію «Щедрика». ВІДЕО
Наступна новина Волиняни втрапили у ДТП на Львівщині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини