Як захистити дім від комах: види антимоскітних сіток

Як захистити дім від комах: види антимоскітних сіток

У теплу пору року житло найбільше потерпає від непроханих гостей – комах. Захистити оселю від комарів, мух і мошки, які потрапляють через відкрите вікно, можна за допомогою антимоскітної сітки.

Компанія «Атлант плюс» пропонує ознайомитись, які існують антимоскітні сітки та яким чином їх можна закріплювати, щоб вони приносили більше користі.

Антимоскітна сітка – це ідеальне рішення, адже виконуючи основне завдання – не пропускати зайвого в квартиру, вона також легко виймається з рамки та легко чиститься в домашніх умовах. Для її встановлення потрібно знати розмір вікна та його характеристику.

Читайте також: Купуєш вікна – економиш тепло та гроші: вигідна пропозиція від «Атлант плюс»

Використовуючи антимоскітні сітки, які є надійною перешкодою для комах, можна забути про навішування липких стрічок, встановлення ультразвукових пристроїв або використання хімічних засобів. Таким чином не пропускаючи зайвої мошкарні та нічних метеликів у будинок, ви паралельно дбаєте про свіже повітря та здоровий сон.

Різновиди антимоскітних сіток:

 1. Каркасна антимоскітна сітка – найпоширеніший вид. Така сітка підходить для більшості вікон, не займає багато місця, легко встановлюється й так само легко знімається. При необхідності легко миється.

 2. Рулонна антимоскітна сітка – схожа на жалюзі чи ролети. Сітка перебуває в алюмінієвому коробі, у касеті із пружинним або пружинно-ланцюговий натягом. Конструкція з бічними напрямними дозволяє опускати й фіксувати москітну сітку, а потім змотувати її назад у короб.

 3. Антимоскітні двері – найчастіше встановлюються на балконні двері, однак можуть бути встановлені на вхідні двері або на веранду.

Сітки можуть по різному закріплюватись. Є такі варіанти фіксації:

• Сітка з металевим кріпленням. Фіксація москітної сітки здійснюється гнучкими металевими язичками зсередини приміщення. Ззовні зняти таку сітку не можна, це робить її практичною для застосування на перших поверхах будівель. При закритому вікні зняти таку сітку, не пошкодивши, практично неможливо.

 • Сітка з кріпленням на петлях. Ідеально підходить для установки в прорізи дверей, дозволяє швидко відкривати і закривати отвір антимоскітною сіткою, не роблячи при цьому демонтаж сітки. Сітка на петлях відкривається за тим же принципом, як і будь-які двері, – обертаючись на петлях навколо однієї з бічних сторін.

 • Сітка з кріпленням на коробочках. Відрізняється простотою конструкції, легка в експлуатації. Її можна зняти як з вулиці, так і зсередини приміщення. Для зняття з вулиці на рамці протимоскітної сітки зроблені спеціальні ручки.

Взимку антимоскітні сітки необхідно знімати з вікон і зберігати у вертикальному положенні.

Під час використання не менше двох разів на рік треба їх знімати та промивати мильною водою. Кріплення достатньо протерти під час миття вікон.


Адреса офісу компанії «Атлант плюс» у Луцьку: просп. Соборності, 1в. 

Телефон: 

(067) 361-66-30

(0332) 78 84 11

www: http://atlantplus.com.ua

e-mail: [email protected]

«Атлант плюс» у соцмережах:

instagram.com/atlantpluss

facebook.com/infoatlantplus


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки коштують сезонні ягоди на ринках Луцька
Наступна новина Час пішов на дні: волинянка, яка може втратити зір, потребує допомоги
Останні новини
Схожі новини