Як захистити ялинку від домашніх улюбленців: перевірені способи

Як захистити ялинку від домашніх улюбленців: перевірені способи

Новорічні свята неможливо собі уявити без ялинки, яку ми прикрашаємо вогниками та іграшками. А домашні улюбленці так люблять гратися з яскравими іграшками та хочуть видертись якомога вище на ялинку!

Ваша кішка або собака можуть бути найчарівнішими та наймилішими істотами в світі, але коли наближається святковий сезон, вони раптово стають дикими.

 

Ваш будинок з усіма новорічними прикрасами, і особливо ялинка, стає їхнім ігровим майданчиком. Але щоб цього не сталось – слідуйте цим простим порадам і всі залишаться живі (в тому числі, і ялинка).

Як вберегти ялинку від котів та собак:

- обмотайте стовбур ялинки фольгою. Коти не люблять запускати кігтики у фольгу, тому ваш кіт не робитиме спроб залізти на ялинку;

- не встановлюйте ялинку біля предметів, які допоможуть домашньому улюбленцю вилізти на неї. Наприклад, біля столу, стільців чи підвіконника;

- не прикрашайте ялинку одразу ж після її встановлення. Нехай ваш котик чи собачка звикнуть до нового предмету у домі, а згодом вони й зовсім втратять до нього інтерес.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уже місяць понад тисяча хворих на діабет лучан не отримують інсулін. ВІДЕО
Наступна новина Стокгольмський арбітраж вирішив, що Україна не платитиме Газпрому за газ, поставлений на Донбас
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні