Уже місяць понад тисяча хворих на діабет лучан не отримують інсулін. ВІДЕО

Уже місяць понад тисяча хворих на діабет лучан не отримують інсулін. ВІДЕО

Уже місяць понад тисяча хворих на діабет лучан не отримують інсулін. Хто купує за свої гроші, а хто не має стільки фінансів − позичає у знайомих та сусідів.

Хвора на діабет Людимила Рудницька каже, що рецепт їй лікарка виписала ще 7 грудня, ще тиждень другий і доведеться виписувати новий. А це тривала процедура, тільки у черзі потрібно вистояти кілька годин. Доз, у неї залишилось до кінця місяця.

Грошей, яких виділили у столиці не вистачило на придбання достатньої кількості ліків, отож довелося просити у обласному та міських бюджетах.

Зі слів представників міського управління охорони здоров’я, ліки і досі не завезли в аптеки через те, що постачальники не можуть розібратися із документацією, досі узгоджують внутрішні питання.

А тим часом поки чиновники вирішують бюрократію, лікарі кажуть, що несвоєчасні уколи інсуліну вкорочують життя, а дехто з пацієнтів гострої форми не може прожити без нього і місяця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Водій маршрутки «Рівне - Київ» провчив хамовитого пасажира. ВІДЕО 18+
Наступна новина Як захистити ялинку від домашніх улюбленців: перевірені способи
Останні новини
Схожі новини