Як заступник губернатора П'ятигорець колядував із дітьми. ВІДЕО

Як заступник губернатора П'ятигорець колядував із дітьми. ВІДЕО
Для особливих діток влаштували свято. Скріншот із відео

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Денис П’ятигорець, заслужений артист України Адам Горбатюк та учасниця шоу «Голос країни» Марія Хурсенко виконували колядки із дітьми з особливими потребеми.

Захід відбувся в рамках флешмобу «Спілкуйся на рівних», який започаткував голова Волинської ОДА Олександр Савченко, повідомляє Сфера-ТВ.

Нагадаємо, раніше очільник виконавчої влади у області випікав з дітьми піцу.

Денис П’ятигорець розповідає, що вирішив піти своєрідним легшим шляхом і напередодні головних зимових свят заспівати з дітьми колядок. 

Він додав, що для особливих діток всіма силами намагалися зробити гарне свято, бо ж вони – дійсно надзвичайні, і навіть говорити, що це діти з інвалідністю, на думку Дениса П’ятигорця, некоректно. 

Долучитися до дійства запросили заслуженого артиста України Адама Горбатюка та учасницю шоу «Голос країни» Марію Хурсенко.

Співак розповідає, що лишитися осторонь просто не міг, адже має освіту соціального педагога, тому серце його належить дітям.

Марія Хурсенко теж без вагань долучилася до дійства, мовляв, допомагати таким діткам – для неї велика радість та навіть честь. \

Батьки разом з дітками, Денисом П’ятигорцем та зірковими гостями натхненно співали різдвяних пісень. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині стало менше аварій, – патрульна поліція
Наступна новина Топ-10 найпопулярніших статей «Першого» у 2018-му
Останні новини
Схожі новини