Якби луцький школяр був суддею. ВІДЕО

Якби луцький школяр був суддею. ВІДЕО

Волинський апеляційний суд підбив підсумки конкурсу шкільних есе "Якби я був суддею?". До складу журі увійшли усі судді, які протягом грудня обирали найкращі роботи у кілька етапів. Взяли участь 40 осіб.

Найкращі результати цьогоріч − у 21 гімназії. Тут вчиться один з переможців − Лещенко Богдан. Його роботу відзначили, як одну з найдоросліших. За аналітичність матеріалу відзначили Віталія Пащенка. Каже, що інтерес до судочинства зріс завдяки вчительці права − Висоцькій-Степанюк Людмилі Михайлівні.

Відзначили судді і автора гумористичного есе. Учениця 4 гімназії − Анастасія Моголюк − якби була суддею − взагалі б звільнилася.
Загалом, конкурсні роботи здивували різноманітністю. Як заохочувальний приз, головний суддя Петро Філюк запросив школярів відвідати засідання в Апеляційному суді. А наступного року на школярів чекають нові творчі проекти, які познайомлять їх з судовою системою країни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Київський поліцейський врятував жителя Луцька від самогубства. ФОТО
Наступна новина З'явились фото «космічної» багатоповерхівки у Луцьку
Останні новини
Схожі новини