Обрали голову Ківерцівського районного суду Волинської області

Обрали голову Ківерцівського районного суду Волинської області

Вчора, 11 травня, відбулися збори суддів Ківерцівського районного суду Волинської області, у зв’язку із обранням нового голови. За результатами таємного голосування головою суду обрали Костюкевича Олександра Костянтиновича строком на три роки, з 12 травня 2022 року по 11 травня 2025 року включно.

Про це повідомили на сторінці Ківерцівського районного суду Волинської області.

Відповідно до статі 20  Закону України “Про судоустрій і статус суддів” голова суду обирається на посаду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді.

«Колектив Ківерцівського районного суду Волинської області вітає Олександра Костянтиновича із обранням на посаду та бажає невичерпної енергії, професійного успіху, принциповості та наполегливості у виконанні своїх обов’язків! 

Переконані, що Ваші зусилля завжди будуть винагородженні повагою і довірою громадян, а професійні якості та досвід роботи будуть сприяти подальшому утвердженню засад законності, справедливості у суспільстві та державі!», – додають у повідомленні.

Читайте також: Зарплата та регіональні програми: відбулись зміни у бюджеті Луцької громади


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зарплата та регіональні програми: відбулись зміни у бюджеті Луцької громади
Наступна новина В Києво-Печерській лаврі почалося засідання Священного Синоду УПЦ МП
Останні новини
Схожі новини