Якісна продукція від лідера ринку косметики

Якісна продукція від лідера ринку косметики
Фото ілюстративне

Кажуть, краса є рятівницею світу. І у цій складній і відповідальній місії приймає участь італійська компанія Collistar.

Більше шести десятків років Сollistar є самостійним брендом, який відомий у всьому світі. 2500 парфумерних і торгових будинків в Італії, а також більше 3000 магазинів за кордоном закуповують косметику зі світовим іменем.

Для тих, в кого є намір поповнити косметичку елітною косметикою, немає необхідності їхати за кордон. Для цього є інтернет-магазини.

Прогресивна компанія – якісні товари

Прогресивні технології, багаточисельні дослідження в косметології, дерматології та трихології дозволяють розвиватися, виробляти якісні затребувані товари, тримаючи планку демократичних цін на дієву продукцію.

Серед невичерпного асортименту представлені:

  • Косметичні засоби для тіла. Різномаїття скрабів, лосьйонів, кремів, дезодорантів.
  • Засоби для догляду за обличчям. Денні, нічні, антивікові, для проблемної шкіри.
  • Сонцезахисні креми та спреї, які гарантують безпечну і рівномірну засмагу.
  • Шампуні для різного типу волосся.
  • Чоловіча лінія косметики, зокрема, засоби для гоління, антивікова серія.

Collistar пропонує професійну декоративну косметику і додаткові сезонні колекції.


Нові рішення – нові можливості

Компанія керується принципами ефективності та доступності, що дозволяє тривати високий рівень конкурентноспроможності на ринку косметики, залишаючись незмінним його лідером.

Сумлінно працюючи в даній галузі, задовольняти потреби найвимогливіших замовників, чи то молоді люди, чи то пенсіонерів, або покупці з чутливою або сухою шкірою.

Випуск води для засмаги, що гарантує захист епідермісу від зневоднення і руйнування – ще один оригінальний продукт. Спеціалісти-косметологи створили дієву формулу і для антицелюлітного спрею, його речовини прискорюють обмін речовин, розщеплюють підшкірний жир, тим самим приводять у порядок проблемні ділянки.

Для масажу можна використовувати капсули, які допомагають шкірі стати рівною і пружною.

Успіхи передового виробника, що демонструє унікальні засоби догляду, явні. Так, один з них під назвою Nourishing Supermoisturizing Compact Cream був представлений в якості виставкового експонату в народному музеї знань і техніки Леонарда Да Вінчі в Мілані.

Використання натуральних компонентів у виготовленні декоративної косметики – крок до досягнення природньої краси, свіжості та натуральності образу, стійкості результату протягом усього дня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька райрада виділила 100 тисяч на лікування атовців
Наступна новина В Україні ввели Е-трудові. Як тепер призначатимуть пенсії
Останні новини
Схожі новини