Якою буде погода на Волині у квітні і травні. Прогноз від народного синоптика

Якою буде погода на Волині у квітні і травні. Прогноз від народного синоптика

Народний синоптик із Каменя-Каширського Володимир Деркач поділився своїм прогнозом погоди на весну 2020 року, зокрема на квітень і травень.

Прогноз опублікувало видання Полісся.

Квітень

«Початок першої декади не подарує «великого тепла». Буде досить волого, опади наростатимуть до кінця десятиденки. Але все ж випаде 2-3 досить погожих дні.

Другий десятиденний відрізок квітня спершу проявлятиме характер у вигляді невеликих опадів. Далі, десь із середини місяця чи навіть трохи раніше, добряче потепліє і буде практично без опадів. Лише насамкінець цієї декади знову прийдуть дощі з сильними вітрами та грози, які «зіб’ють» температуру повітря. 

Останній відрізок квітня почне встановлювати теплу погоду. І навіть короткочасні дощі, які час від часу траплятимуться, не зіпсують загальну картину», – повідомив Володимир Деркач. 

Травень

«У першій декаді залишатиметься тепло. Лише під кінець цього відрізку температура почне знижуватися, однак несуттєво. Опадів досить мало.

Друга десятиденка виявиться вологою, але в міру. У середині місяця опади почастішають. Все це за помірного тепла.

Остання декада травня з початку і під кінець – волога, всередині – досить тепла і погожа, хоч і без надмірного літнього тепла», – написав народний синоптик.

Яким був прогноз народного синоптика Володимира Деркача на 2020 рік – читати тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На вакцинацію від коронавірусу записалося понад 360 тисяч українців. Вік більшості – 21-39 років
Наступна новина У Підгайцівській громаді на шести аварійних перехрестях встановили дорожні дзеркала
Останні новини
Схожі новини