Якою буде погода у Луцьку та області на вихідних

Якою буде погода у Луцьку та області на вихідних
фото ілюстративне, джерело: 3.bp.blogspot.com

У суботу, 20 жовтня, ранок у Луцьку буде похмурим, а хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. 

А в неділю, 21 жовтня, як повідомляє Sinoptik, з ранку до самого вечора у Луцьку небо буде вкрите хмарами. Уночі, можливо, пройде сильний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів.

Температура повітря вдень становитиме 12-15 градусів тепла, вечір буде холоднішим – 7 теплих градусів.

Народний прогноз погоди: 20 жовтня відзначається день пам'яті святого Сергія. У народі цей день називали Сергій Зимній або Зазимки, і казали: «Сергій зиму починає». Якщо сніг випаде, коли дерева ще не скинули листя, то він скоро розтане. Якщо земля цього дня снігом вкриється, то до Матрони (22 листопада) зима «на ноги стане».

Народний прогноз погоди: 21 жовтня вшановується пам'ять преподобного Трифона, архімандрита В'ятського, і преподобної Пелагеї. У народі цей день називали Ознобиці, і казали: «З Трифона, Пелагеї – холоднішатиме». Здавна день 21 жовтня вважався у народній метеорології днем похолодання. Погодні прикмети радять серйозно подумати про підготовку до зими.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З 1 листопада українці платитимуть більше за газ
Наступна новина У лікарні на Волині відкрили нове відділення. ФОТО
Останні новини
Схожі новини