У лікарні на Волині відкрили нове відділення. ФОТО

У лікарні на Волині відкрили нове відділення. ФОТО
https://www.facebook.com

У Ковельському міському територіальному медичному об’єднанні запрацювало відділення інтервенційної радіології та інвазивної кардіології.

Відкриття відділення відбулося 19 жовтня, повідомляють у Facebook на сторінці закладу.

Вартість проекту – близько 1 мільйона доларів.

Відкриття стало можливим завдяки придбанню ангіографа (інтервенційної ангіографічної системи Canon Infinix-i Core+) в рамках реалізації на Волині субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу в області».

«Щиро дякуємо народному депутату України Степанові Івахіву, начальнику управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігореві Ващенюку, Ковельському міському голові Олегу Кіндеру, голові Волинської облдержадміністрації Олександру Савченку та консультанту з управління субпроектом Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» Марії Адамчук за сприяння ефективному розвитку охорони здоров’я Ковельщини та постійну тісну співпрацю в покращенні матеріально-технічної бази Ковельського МТМО», – ідеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області на вихідних
Наступна новина Волинь перевіряють ревізори омбудсмена
Останні новини
Схожі новини