Якщо супергерої існують, то вони – у Луцьку: Мар’яна Пархом’юк подякувала за підтримку

Якщо супергерої існують, то вони – у Луцьку: Мар’яна Пархом’юк подякувала за підтримку
фото зі сторінки Facebook Мар'яни

Онкохвора Мар’яна Пархом’юк подякувала лучанам за матеріальну та моральну підтримку.

Допис вона розмістила у себе на сторінці у Facebook.

«Добре тобі, повезло тобі, чому допомагають тобі? Називайте як хочете! Так, мені добре, бо я маю таку сильну підтримку, що просто забуваю про свій важкий недуг. Так, мені повезло, повезло отримати таке випробування, щоб пройти, і довести що нам все під силу! Чому допомагають мені? Тому що мене оточують тільки найкращі і найсильніші люди!» – пише вона.

Мар’яна нагадує, що вчора відбувся Маркет надії – #36днівзМаряною. До слова під час заходу зібрали понад 120 тисяч гривень.

«Дякую кожному, хто знайшов час і прийшов, хто підтримав матеріально, морально, хто постійно скидав мені відео і фото, хто тегав, хто не спав, хто мерз, хто втомлювався, та все ж знаходив сили і тим, хто просто класно провів день», – йдеться в її дописі.

«І якщо зібрати усі найкращі епітети, то їх все одно буде надто мало, щоб описати всю могутність #lotrcrew обіймаю усіми своїми силами, мій стимул і моя опора!», – додає дівчина.

«Якщо супергерої існують, то найкращий їх склад в Луцьку!» – пише Мар’яна.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В голові аж гуділо: волинянка обурилася гучною музикою в рейсовому автобусі
Наступна новина Туристів заманюватимуть у Володимир новим промороликом
Останні новини
Схожі новини