«Директор ЛПЕ чомусь змінив думку», - автор петиції про тролейбус-музей у Луцьку

«Директор ЛПЕ чомусь змінив думку», - автор петиції про тролейбус-музей у Луцьку
Луцький тролейбус ЗиУ-682В 1978 року випуску

Лучанин Юрій Ліснічук, який ініціює створення в Луцьку тролейбуса-музею, каже, що має спонсорів, які готові долучитися до фінансування цієї справи. Разом із друзями він цікавиться історією транспорту, не раз ініціював акції на підтримку тролейбусного депо.

«Минулого року ми розмовляли на цю тему з керівництвом Луцького підприємства електротранспорту. Знайомили з інвесторами. Приїжджали з людьми, які навіть готові дати гроші на перетворення тролейбуса на музей. Йдеться про суму, еквівалентну 3 тисячам доларів. У принципі тоді директор був не проти. Навпаки, зацікавився ідеєю», - зазначив автор петиції про тролейбус-музей.

Нагадаємо, лучанин Юрій Ліснічук зареєстрував петицію, в якій просить перетворити один із старих тролейбусів на музей на колесах. Йдеться про найстаріший лінійний тролейбус у місті «ЗиУ-682В» 1978 року випуску. Натомість у коментарі «Першому» директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц зауважив, що немає можливості перетворити найстаріший тролейбус міста на музей і це питання підприємству нецікаве.

Як зазначив автор петиції, після Нового року керівництво Луцького підприємства електротранспорту змінило свою позицію.

«Після Нового року нам раптом сказали, що не буде ніякого відновлення, що в Луцьку готуються купити 30 нових тролейбусів, тощо. Мене здивувала така відповідь, адже ідея хороша, у багатьох європейських містах такі музеї є», - каже Юрій Ліснічук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бездомна, яку знайшли мертвою у Луцьку під мостом, не йшла до пунктів обігріву
Наступна новина Скільки діток народилося у Луцьку 8 січня
Останні новини
Схожі новини