Євробачення-2020 покажуть онлайн. Де і коли дивитися

Євробачення-2020 покажуть онлайн. Де і коли дивитися
Фото ілюстративне

Замість традиційного шоу Євробачення-2020 у Роттердамі (Нідерланди) організатори вирішили влаштувати онлайн-концерт з усіма учасниками конкурсу. На такі заходи довелось піти через загрозу поширення коронавірусу.

Віртуальна подія відбудеться 16 травня о 22:00 за київським часом і її можна буде переглянути на телеканалі «UA: Перший», повідомляє 24 канал.

Музична подія на конкурсі Євробачення-2020 матиме назву «Євробачення: Європа світить світлом» (Europe! Shine A Light). На онлайн-концерті виступлять претенденти від країн, які повинні були змагатися за перемогу в конкурсі, але змушені тепер це зробити з власних будинків. 

Таке альтернативне шоу, за допомогою якого можливо побачити виступи конкурсантів, не виходячи з дому, буде тривати 2 години – з 22:00 до 00:00 в суботу, 16 травня.

Транслюватимуть шоу телеканали 41 країни-учасниці. Також захід покажуть у Чорногорії, Бельгії, Боснії і Герцеговині, Казахстані та Косові. Прямий ефір можна буде подивитися на ютуб-каналі Євробачення.

В Україні альтернативне шоу покажуть на «UA: Перший». У такий спосіб організатори намагаються пітримати шанувальників у складний час та розважити їх. Обіцяють, що під час концерту буде багато приємних сюрпризів. 

Нагадаємо, пісенний конкурс Євробачення-2020 офіційно скасували через поширення коронавірусу у світі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перед Центральним ринком зносять кіоски
Наступна новина Підприємець Старого ринку наїхав автівкою на людей. Є постраждалі
Останні новини
Схожі новини