«Євробляхи – не бурштин» – луцький активіст Рижков звернувся до Президента

«Євробляхи – не бурштин» – луцький активіст Рижков звернувся до Президента

Право користуватися доступними машинами «на євробляхах» - це не забаганка, а важливе питання елементарного комфорту і можливості нормально подорожувати – вважає луцький активіст Сергій Рижков.

Про це Рижков заявив у зв’язку з численними повідомленнями про перекриття кордону для «євроблях», які стали з'являтися 24 листопада – напередодні вступу в дію так званих «законів про євробляхи».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПЕРЕКРИТТЯ КОРДОНУ

«Серйозна бійня насувається, пане президенте. І ви цьому вина, а з вами і всі ті народні обранці, які нічого спільного з народом не мають. Бомба сповільненої дії запущена і вже зараз вона вибухає в Устилузі та Рава-Руській, а завтра найбільша бомба вибухне у Ягодині» - написав увечері суботи, 24 листопада Сергій Рижков.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

«Пане президенте, ви не зрозуміли. Це не бурштин, в якому зацікавлені лише вузькі кола бандитів та мєнтів. Євробляхи - це питання життя кожного 10-го українця. Це питання комфорту їх жінок, чоловіків, дітей, старих батьків, перевезення тяжких сумок, бізнесу підприємців, можливості виїхати на дачу та відпочинок. Чи встигнути в лікарню вночі. Добратися з тих сіл, куди автобус їздить раз в день...» - написав Рижков.

«Євробляхи - це не забаганка не платити державі, це єдина спроможність купити хоч щось на колесах за доступні гроші. Чого ж не можна по-людськи? 2500 евро акциз?!?!! Чого не можна було доопрацювати закон і зменшити акциз? Чого ви мовчите про ПДВ (20% від вартості авто вже разом з акцизом!), ввізне мито (5-10% від вартості), і збір до Пенсійного фонду (3-5%). Разом близько 30% від вартості. Ось і ця знижка, якою ви так вихваляєтеся» - додав він.

«Де ж я виграю як громадянин? Як працює кожен день, і платить податок, коли заправляє свою бляху, страхують, оплачує роботу людям на СТО (вашим виборцям), коли ремонтую свою бляху, купую запчастини, резину (оподатковані вашою ж державою). То в чому моя вина? Бо захотів жити як людина?» - ставить питання Рижков.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Луцьком фура перегородила дорогу. ФОТО
Наступна новина Луцька блогерка кинула університет. Каже, що щаслива
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні