«Європейська Солідарність» на Волині оновлює кадри: змінилися керівники восьми осередків

«Європейська Солідарність» на Волині оновлює кадри: змінилися керівники восьми осередків
Керівники ЄС на Волині Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та очільник турійського осередку Павло Бабарига

Партія Європейська Солідарність оновлює команду на Волині перед місцевими виборами.

Керівників вже змінили у шести районних осередках та двох міських, - повідомляє пресслужба політичної сили.

Так, очільником луцької міської організації Європейської Солідарності став Юрій Моклиця, Володимир-Волинської міської – Наталія Василець, Ківерцівської районної – Яна Церкевич, Ковельської – Андрій Броїло, Локачинської – Віктор Дудечко, Горохівської – Ярослав Зеленський, Ратнівської – Євген Савлук та Турійської – Павло Бабарига.

На партійних конференціях в осередках Волині обирали також склад рад районних і міських організацій партії. На зібраннях у кожному з районів були присутні керівники волинського осередку ЄС – виконувач обов’язків голови Волинської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Тарас Яковлев і голова Секретаріату волинського осередку ЄС Сергій Григоренко.  

«Ми — на фінальному етапі організаційних змін нашої волинської структури. Районні і міські структури обирають нових керівників, на місцях розгортають діяльність партійні офіси. Усіх прихильників і просто активних людей запрошую до співпраці” - каже керівник обласного осередку партії «Європейська Солідарність» Тарас Яковлев.

«Попереду — місцеві вибори, і наша партія, як єдина реально діюча в Україні опозиційна сила, має серйозний намір здобути представництво у місцевих радах Волині», - додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні. За добу знову захворіли більше, ніж одужали
Наступна новина На Волині виявили 42 нових хворих. В яких районах?
Останні новини
Схожі новини