Їжа лікує 66% хвороб людини

Їжа лікує 66% хвороб людини

Професор Хрісто Мемерскі – болгарський генетик та цілитель, автор десятків книг стверджує, що ми самі забиваємо цвяхи в кришку свого гробу, коли неправильно обираємо продукти для їжі.

Про старіння

Старість – це не природній стан. На думку багатьох вчених, це хвороба і ми самі її провокуємо своєю нерозважливою поведінкою в їжі.

70% людей у світі вмирають через своє ставлення до їжі. Подагра, діабет, виразка, інфаркт, інсульт різновиди раку – це проблеми сучасної цивілізації.

Продукти, що затримують старіння

Достатньо притримуватися простих правил харчування, щоб старість відступила. Головне – жодних надмірностей і всього потрохи. Саме тому я виділив кілька продуктів для сповільнення старіння.Основні з них – це овочі, фрукти, йогурт, молоко та вино.

Так, саме вино, але справжнє та у невеликих кількостях! У Франції є традиція поливати м'ясо червоним вином. І їхній Жан живе на 10 років довше, ніж Джон з туманного Альбіону.

На першому місці знаходиться натуральний йогурт, який роблять за допомогою болгарської бактеріальної палочки. Йогурти із сухого молока з дріжджами не мають лікувальної здатності. Натуральний йогурт – це їжа, яка найкраще засвоюється. Він запобігає ракові шлушку та товстої кишки, зупиняє розвиток остеопорозу.

Найдієвіщий спосіб очищення та схуднення простий

В 500 г натурального йогурту додати 1 столову ложку меду, 1 столову ложку яблучного оцету, 1 чайну ложку кориці и 40 капель 30%-ной настойки прополісу. Десерт можна урізноманітнити корисними наповнювачами. До нього можна додати чорницю, грецькі горіхи, банани. Ягоди та горіхи – по одній жменьці, банан – не більше четвертинки.

Цей приємний на смак десерт можна їсти на сніданок та на вечерю. Якщо з’їдати по 2 ложки цього десерту кожні 2 години протягом 20 днів, ви помітите, що талія стала більш стрункою, волосся блискучим, з’явилася бадьорість а організм в цілому оздоровився.

Натуральні вітаміни для краси

Найкращі вітаміни краси – у салаті з моркви та часника. В Азербайджане провели експеримент, який підтверджує магічні властивості часника. В один стакан налили воду з 80 хвороботворними бактеріями, а в інший поклали часник та поставили стакани поряд. Після кількох годин мікроби зникли. Часник вбив їх дистанційно!

Схожі властивості має й прополіс. Він вбиває віруси грипу, бореться з гастритом, колітом, дисбактеріозом, є чудовою протираковою профілактикою. Достатньо додати 20-30 крапель прополісу в 50 мл води та пити 2 рази в день.

Жінки можуть приготувати засіб для гарного волосся, нігтів та шкіри: змішати в скляні посуді в рівних частинах мед, грецькі горіхи, курагу, ізюм, лимон та примати по 3 ложки в день.

Отрута в їжі

У всьому світі створено більше 200 хімічних речовин, які дають продуктам приємний запах і товарний вигляд.

Вже встановлено, що ці речовини в концентрованому вигляді можуть спричинити смерть.  Коли купуєте продукти, уважно читайте на етикетках найдрібніший шрифт, тому що саме там перераховані шкідливі складові. 

Синтетичні добавки нітрат натрію та нітрит натрію – найпоширеніші вбивці молодості та здоров’я. Їх використовують для свіжості м’яса та як засіб, що зупиняє розвиток ботулізму в консервах.  Ці речовини у великих кількостях присутні в ковбасі, сосисках, вітчині, в рибних консервах, ними змазують охолоджені м'ясо та рибу.

До дуже небезпечних консервантів відносяться бутилат гідрокситолуол і бутулат гідроксианізол. Їх використовують, щоб не гірчила олія, на якій смажать чіпси, а також під час приготування салатів. Додають в готові торти, жувальну гумку, макарони, щоб зберегти їхню свіжість та термін придатності.

Зауважте, що це ті продукти, які найбільше полюбляють діти. І при цьому вони викликають рак та алергію.  

Не менш небезпечним для дітей є готові соки. В них використовують бромінова рослинна олія. Вона захищає цитрусові напої від випадання осаду та розшарування води та концентрату соку. Проце ця олія отруйна для людини. Пийте свіжо вижаті соки. 

Солено-солодкий цвях в кришку гробу

На початку XX століття люди зїдали в 5 разів менше цукру, як зараз. Цукор – це біле прокляття людини. Він наносить шкоду серцю, легеням, ниркам та шлунку. Забудьте про газовані напої та лимонади.

Люди, в яких високий тиск, навіть не підозрюють, що головна причина їх хвороби у великій кількості солі, яку вони вживають. Особливо небезпечно перекушувати на голодний шлунок чіпсами, попкорном з мікрохвильовки чи соленими горіхами. Це просто самогубство. 

Рецепт довголіття

  • Не вживайте більше калорій, ні ті, які ви потратите.
  • Їжте щодня по яблуку.
  • Пийте заморожену воду та трав’яні настоянки.
  • Працюйте активно.
  • Щодня приймайте душ.
  • Спіть в прохолодній кімнаті.
  • На вихідних проходьте пішки, чи проїжджайте на велосипеді по 10-15 км.
  • Оточіть себе друзями, радійте, смійтесь, не відмовляєтеся від сексу.
  • Ніколи не думайте та не говоріть, що ви старієте.

Джерело 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Світовий банк обіцяє допомогти Україні розрахуватися з боргами
Наступна новина В центрі Рівного сталася серйозна ДТП. ФОТО
Останні новини
Схожі новини