Юних волинян навчатиме англійської американець. ВІДЕО

Юних волинян навчатиме англійської американець. ВІДЕО

До сірих буднів мешканців Турійського району, що на Волині, додалося трохи екзотики.

Відтепер у селищі житиме справжній американець, який навчатиме дітей англійської.

Що привело іноземця у волинський край, та як прийняли його школярі – у сюжеті Сфера-ТВ. 

Учні турійської гімназії звикають до нового вчителя, а дехто й до нового сусіда. Завдяки активній співпраці Корпусу миру з навчальними закладами України - унікальну можливість приймати у себе американського волонтера отримав і навчально-виховний комплекс Турійщини.

Бенджамін Джеймс Холд зі штату Огайо два наступні роки проведе у волинській «глибинці». Власне, волонтер розповів нам, що коли постав вибір Україна чи Монголія, без вагань обрав Україну. За словами Бена, йому до душі українські традиції та культура, тому він буде щасливий працювати тут.

«Я дуже люблю Україну, я був дуже здивований, що місця на суші Америки та України дуже схожі. Я вже запам'ятав, що в приміщенні треба знімати капелюх і не можна свистіти. Місцеві люди дуже турботливі. Вони завжди переживають, коли я припустимо не надто тепло одягся. Тому я буду радий дізнатися ще більше інформації про українців протягом двох років», – розповів іноземець. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Луцьку продаватимуть новорічні ялинки
Наступна новина Новий заклад «Mojo Hall» у Луцьку працюватиме цілодобово
Останні новини
Схожі новини