Юний лучанин отримав «бронзу» на міжнародному турнірі з шахів. ВІДЕО

Юний лучанин отримав «бронзу» на міжнародному турнірі з шахів. ВІДЕО
фото ілюстративне, джерело: greenpartynmsk.dp.ua

Восьмирічний лучанин Данило Слепчук здобув третє місце на Чемпіонаті світу з швидких і блискавичних шахів серед дітей віком 8-12 років.

У турнірі бліц-оупен Данило обійшов суперників із Росії, Білорусії, Польщі, Азербайджану і здобув «бронзу» серед 136 учасників, – йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

«Феноменальний результат!!!» – так про перемогу написав у соцмережі батько Михайло Слепчук, який підтримував сина у Мінську, де відбувався світовий чемпіонат.

У Луцьку хлопчик тренується у Олександра Мельниченка і Олександра Калінчука.

 
Восьмирічний шахіст

Восьмирічний лучанин Данило Слепчук здобув третє місце на Чемпіонаті світу з швидких і блискавичних шахів серед дітей віком 8-12 років. У турнірі бліц-оупен Данило обійшов суперників із Росії, Білорусії , Польщі, Азербайджану і здобув «бронзу» серед 136 учасників. «Феноменальный результат!!!», - так про перемогу написав у соцмережі батько Михайло Слепчук, який підтримував сина у Мінську, де відбувався світовий чемпіонат. У Луцьку хлопчик тренується у Олександра Мельниченка і Олександра Калінчука.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Wednesday, 27 June 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Шацьких озерах знайшли древні прикраси. ФОТО
Наступна новина У Луцьку депутати не захотіли обмежити святкування в центрі міста
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні