Депутат Волиньради Юрій Гупало звітує перед виборцями

Депутат Волиньради Юрій Гупало звітує перед виборцями
 Звіт

про роботу депутата Волинської обласної ради

Гупала Юрія Володимировича (28-ий виборчий округ, Любомльський р-н.)

Свою роботу депутата Волинської обласної ради VII скликання з моменту мого обрання продовжую організовувати та проводити в таких пріоритетних для мене та моїх виборців напрямках:

- участь в сесійних засіданнях та в діяльності постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій, де обраний заступником голови даної комісії.
- робота на окрузі, зустрічі з виборцями;
- прийом громадян.

На звернення громадян та при підготовці до сесій за звітний період мною було розглянуто понад 100 запитань, опрацьовано 52 письмових звернень, які було оформлено та направлено депутатськими зверненнями на голову Волинської обласної адміністрації, а також у відповідні профільні відомства, 9 з них, як депутатські запити були озвучені на пленарних засіданнях сесій Волинської обласної ради та одноголосно підтримані депутатами.

В мене 100% присутність на сесіях, постійно беру слово для виступу на пленарних засіданнях, озвучую актуальні проблеми жителів Любомльщини.

Найбільше звернень до мене надходить від громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах з проханням про надання одноразової грошової допомоги, і у 2017 році таку допомогу з мого депутатського фонду отримали 17 осіб. В міру своїх можливостей допомагаю людям фінансово і власними коштами, а також спонсорськими коштами небайдужих людей та меценатів.

Велику кількість звернень надходить від громад округу з проханням посприяти виділенню коштів з бюджету області для проведення капітального ремонту об’єктів інфраструктури Любомльського району.
У 2017 році мені вдалося добитись «втілення в життя» проектів, які з року в рік були лише обіцянками попередніх владців:

- село Полапи нарешті отримало довгоочікуване вуличне освітлення, протяжністю 10 кілометрів, адже, ідучи на вибори, я разом з командою однодумців дав слово, що зроблю освітлення для цього села і спільними зусиллями та завдяки співфінансуванню з обласного бюджету цей проект було реалізовано навесні 2017 року – за 930 тисяч гривень, сучасним вуличним освітленням обладнане все село. А розпочиналося з того, що я виділив власні кошти, аби проект принаймні розпочався;

- лобіював питання співфінансування з обласного бюджету вуличного освітлення і для села Машів, Любомльського району;

- за мого сприяння та завдяки Народному депутату України, Білоцерковцю Дмитру Олександровичу, в якого я є помічником, Любомльський район отримав субвенцію з державного бюджету України на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, а саме на:

1) внутрішній ремонт Гущанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини - 300 000,00 грн. (с. Гуща)
2) ремонт каналізації в Гущанському ДНЗ - 50 000,00 грн. (с. Гуща);
- заходи з енергозбереження:
3) заміна вікон на енергоощадні в Гущанському НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" - 50 000,00 грн.(с. Гуща);
4) заміна вікон на енергоощадні в Полапському ДНЗ - 50 000,00 грн. (с. Полапи);
5) утеплення фасаду в ДНЗ села Столинські Смоляри - 50 000,00 грн.

Також посприяв привезенню з Німеччини в амбулаторію загальної практики та сімейної медицини мого рідного села Гуща вживаних спеціальних лікарняних ліжок, завезено до школи 16 парт, амбулаторія в Гущі та дитячі садочки кількох прилеглих сіл отримали німецьку постільну білизну.

В Обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Згорани» було замінено старі вікна на енергоощадні, також допоміг, щоб санаторій отримав близько 60 ліжок, а село Забужжя – новий шкільний автобус.

Я систематично виїжджаю на свій виборчий округ та зустрічаюсь з виборцями на місцях, тісно співпрацюю з депутатами Любомльської районної ради, відвідую сесії райради, спільно з депутатами провожу робочі зустрічі з головами сільських рад та ОТГ округу, був активним учасником у формуванні Рівненської та Вишнівської ОТГ.

Організовую спільно з очільниками відповідних профільних відомств області виїзні зустрічі (інспектування стану дорожньої інфраструктури округу, реконструкції та будівництва освітніх закладів, земельні питання, тощо).

Особливу увагу приділяю проблемам доріг в Любомльському районі. У 2017 році виділено кошти на ремонт дороги до сіл Штунь та Замлиння (понад 1 млн. гривень), і 600 тисяч гривень для ремонту дороги сполученням Володимир-Волинський – Олеськ. За мого сприяння відновлено дорогу Згорани-Гупали, зроблено ремонт дороги Підлісся –Новоугрузьке.

Справою честі вважаю спорудження на кордоні Україна-Польща перехідного пункту пропуску «Адамчуки-Збереже», бо чітко знаю, що по ямах інвестор до нас не приїде.

Не будуть туристи привозити в озерний край гроші, стимулюючи розвиток рекреаційного бізнесу, тому доклав максимум зусиль та свого депутатського впливу для того, щоб автомобільну дорогу Шацьк-Залісся- Грабове-Старовойтове /М07/ між селами Рівне-Забужжя було капітально відремонтовано до кінця 2017 року.

Зазначу і те, що ремонт та реконструкцію даного автошляху було внесено до переліку об’єктів із співфінансуванням з місцевого та обласного бюджетів. 9 мільйонів гривень виділила Рівненська сільська рада, за мого сприяння виділено майже 50 мільйонів гривень з різних бюджетів, включаючи обласний та з коштів по перевиконанню плану Ягодинської митниці.

На засіданні постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій, я ініціював та був автором звернення депутатів Волинської обласної ради до Кабінету Міністрів України стосовно розбудови пунктів пропуску на державному українсько-польському кордоні МАПП «Устилуг» та доцільність відкриття МАПП «Адамчуки-Збереже», на що наша область отримала позитивну відповідь від Міністерства закордонних справ України, більше того МЗС передбачило 120 млн. гривень на розбудову МАПП «Устилуг», і я - як депутат, докладатиму максимум зусиль й надалі, щоб найближчим часом проекти розбудови пунктів пропуску були втілені в реальність.

Як заступник голови постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій - наполегливо працюю над проблемами, пов’язаними з недобросовісною роботою митних органів Волинської області (наприклад: черги та корупція на ПП «Ягодин»), провожу виїзні засідання комісії.

Продовжую всіляко сприяти безперешкодній роботі іноземним інвесторам, які створили фермерські господарства в Любомльському районі та забезпечили робочими місцями краян.

Не залишаюсь байдужим і до земельних питань прикордонної Любомльщини. Вже тривалий час допомагаю жителям сіл Гуща та Рівне вирішити конфліктну ситуацію, що виникла між селянами та Військовою прокуратурою Луцького гарнізону відносно права власності на земельні ділянки, надані селянам для ведення особистого селянського господарства під час розпаювання земель КСП, які Військова прокуратура, керуючись комуністичним законодавством минулого, має намір відібрати в селян.

На жаль, проблема є актуальна і ще більш загострена станом і на сьогодні та набуває масштабнішого резонансу, судова тяганина триває і я вважаю особистим обов’язком допомогти людям відстоювати та відвойовувати свої права на землю в судах, тому власними коштами оплачую всі судові витрати та послуги фахівців-юристів.

Як бізнесмен, політик і спортсмен докладаю максимум зусиль у розвиток спорту та популяризую волейбол в області. За мого сприяння, з обласного бюджету було виділено 300 тисяч гривень на розвиток та популяризацію волейболу Громадській організації «Олюртранс». Волейбольна команда з однойменною назвою є учасником Вищої Ліги Чемпіонату України з волейболу та гідно відстоює спортивну честь Волині на всеукраїнських змаганнях.
 

Прийом громадян здійснюю також і в м. Луцьку, за адресою, вул. Садовського,4А/2. Із наболілими питаннями до мене звертаються не лише жителі округу, а також і громадяни з інших районів Волинської області, підприємці, представники малого та середнього бізнесу міста Луцька та області, яким в міру своїх можливостей та повноважень допомагаю.

Свої запитання та звернення виборці також адресують через мого помічника, Оксану Новак – 0509757837 та надсилають поштою на моє ім’я за адресою: 43010, м. Луцьк, вул. Садовського 4А/2.

Проблем різних є ще дуже багато, є над чим працювати і хотілося б здійснити значно більше. Вважаю справою честі допомагати своїм землякам і надалі гарантую чесно і цілеспрямовано брати на себе зобов’язання виконувати свої обіцянки, щоб підтвердити правильність вибору та виправдати сподівання виборців, щоб мешканці прикордонних територій відчули себе частинкою Євросоюзу!

Всі звіти депутатів

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 21 березня: долар та євро різко втратили у ціні
Наступна новина Зловмиснику, який катував чоловіків у Заборолі, повторно обиратимуть запобіжний захід
Останні новини
Схожі новини