Юрій Ройко: «Треба знищувати свавілля олігархів і монополістів!»

Юрій Ройко:  «Треба знищувати свавілля олігархів і монополістів!»

А де ж ставка на власного виробника? А де ж державна підтримка та захист малого і середнього бізнесу?

Влада не зацікавлена у підтримці середнього класу, малого і середнього бізнесу, який має витягти нашу господарку з прірви. Однією з причин слабкої економіки є слабкий розвиток підприємництва і засилля монополій.

Замість нищити малий бізнес, треба знищувати свавілля олігархів і монополістів!

31 травня на сесії Волиньради звернувся від фракції Радикальної партії Олега Ляшка до Президента України, Прем'єр-міністра України та НКРЕКП аби скасувати вимогу щодо обов'язкового встановлення засобів дистанційної передачі даних на вузли обліку газу для підприємців які споживають менше 5 тис. м. куб. газу. за рік. 

Значна частина суб'єктів підприємницької діяльності використовує газ виключно для сезонного опалення та підігріву води (дрібні кафе, магазини, тощо).

Дуже багато підприємців щомісячно отримують не більше 10-20 тис. грн. чистого прибутку, споживаючи 3-5 тис.м. куб. газу за рік.

Тому, враховуючи, що вартість приладів дистанційної передачі даних разом з проектом, їх встановленням і пуско-наладкою складає майже 20  тис. грн., НКРЕКП з облгазами своєю вимогою створює додатковий, іноді надмірний тиск на малий бізнес.

Образно черговий прояв монопольного свавілля облгазів виглядає так : "Хочете щось купити в нашому гастрономі? Ласкаво просимо! Але приходьте в наш магазин зі своєю вагою, повіреною за ваш рахунок."


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутат влаштував дитяче свято у луцькому дворі. ФОТО
Наступна новина На Волині чиновники вимагають знести міст. Місцеві - проти. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини