Депутат влаштував дитяче свято у луцькому дворі. ФОТО

Депутат влаштував дитяче свято у луцькому дворі. ФОТО

1 червня перетворилось у несподіване свято для діток і дорослих – мешканців мікрорайону Луцька на вулиці Арцеулова. Тут відбулося святкування Міжнародного дня захисту дітей, в якому взяли участь діти із навколишніх будинків, а також їх батьки.

Організатором несподіваного свята став депутат округу – укропівець Сергій Шкода, подивувавши малят і їх батьків різноманітною шоу-програмою, виступом робота-трансформера, святом мильних бульбашок, а також солодкими подарунками, які отримала кожна дитина, – пише ІА Волинські новини.

А поки малеча розважалася, дорослі обговорювали зі своїм обранцем найбільш актуальні питання. В окрузі наявні певні невирішені проблеми, через які виникають сусідські конфлікти, а місцеві мешканці не можуть знайти порозуміння між собою. Питання стосується зокрема і перенесення смітників – частина жителів хочуть перенести сміттєві контейнери в інше місце, інші – категорично проти цього. Сергій Іванович спільно із присутніми намагався знайти варіант, який вдовольнив би усіх жителів мікрорайону і вирішив би конфліктну ситуацію найкращим чином.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю З СЕРГІЄМ ШКОДОЮ

«Але головні герої сьогоднішнього свята – це діти, – зазначив Сергій Шкода. – Треба було бачити ці щирі посмішки, дитячу непідробну радість і неповторні емоції. Приємно, що вдалося створити справжнє свято для малечі, а в розвагах взяли участь діти різного віку – від найменших до найбільших».

Це свято дійсно вартувало усіх докладених зусиль.Свято дитинства відбулось на території сучасного дитячого майданчика, облаштованого за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Для оновлення цього майданчика Сергій Шкода свого часу закупив фарбу, а нині тут – одна із найкращих дитячих відпочинкових зон у районі. Подібний захід депутат влаштовує не вперше. Минулого року в двох інших мікрорайонах округу він проводив подібні дитячі святкування, які стали приємним незабутнім сюрпризом для місцевих мешканців.

«Тоді люди запитували в мене – а що, скоро вибори? – сміється Сергій Шкода. – Насправді свято не пов’язане із жодними виборами, це просто дитячий захід, мета якого – подарувати радісні емоції малечі й зробити яскравішим їхнє дитинство».

Сергія Шкоду знають в окрузі, як активного і дієвого депутата, котрий реалізував чимало корисних ініціатив, серед яких – благоустрій дворової території, облаштування шкільного майданчика, території біля місцевого храму, ремонтні роботи у гуртожитку та багато іншого.



«Дуже приємно бачити, як працює Сергій Іванович, як проявляє свою участь і зацікавленість у житті нашого мікрорайону, – каже одна із місцевих мешканок. – Такого свята нам ще ніхто не робив і раніше ми взагалі не знали, хто є нашим депутатом. А сьогодні ми постійно бачимось, співпрацюємо, можемо йому зателефонувати і знаємо, що він відгукнеться на наші прохання. Побільше б таких людей, тоді і місто розвивалось би краще і швидше».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попри ранкові проблеми розпочався другий концерт «Кварталу-95» . ФОТО
Наступна новина Юрій Ройко: «Треба знищувати свавілля олігархів і монополістів!»
Останні новини
Схожі новини