«З х@ялі ви вирішили, що вбивці тут?» - в.о. керівника волинської поліції про пікет

«З х@ялі ви вирішили, що вбивці тут?» - в.о. керівника волинської поліції про пікет

Тимчасовий виконувач обов’язків керівника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак гостро прокоментував пікет, який відбувся під стінами головного управління поліції у Волинській області.

Напередодні близько сотні людей зібралося біля будівлі ГУ НП: з плакатами, лампадками і квітами вони влаштували мітинг і вимагали від влади покарати поліцейських, які вбили 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому, а також відправити міністра Авакова у відставку.

Подаємо допис тимчасового керівника волинської без змін: 

«Дуже шкода, що знаходжуся в автобусі, що прямує в сторону сходу, а не мав можливості бути на акції...... Нешановні «активісти», а з якого ...уя (тобто чому) вбивці знаходяться саме в будівлі ГУНП у Волинській області ??? Ви ні хєра не переплутали ??? Я - як поліцейський, готовий «рвати» усіх причетних до цієї трагедії і тих, що намагався це прикрити, але вони «закриті» і триває слідство.......
З х@ялі ви, вирішили, що вбивці знаходяться в ГУНП Волинської області, а не в садочках, школах і дворах де росли дані покидьки ??? Чи питання політичної доцільності (напередодні виборів і з бажанням потрапити у «владний» вагон) вам, НЕШАНОВНІ, затьмарило ..................... Хуй його знає що затьмарило, - бо РОЗУМ - це не до вас, нешановні..…» – написав поліцейський у фейсбуці.

«Мішати з гівном УСІХ своїх колег я не дам ЖОДНОМУ ГІМНЮКУ, якому хочеться побути на «слуху»....Яким боком до трагедії поліцейські Волині???» – дописав пізніше він у коментарі.

Під дописом розгорнулася велика дискусія: хтось підтримав позицію Козака, інші – обурилися із його різкості.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Семеро волинян пройшли праймеріз у список партії Порошенка
Наступна новина 40-ий – район, що розвивається. Чому жити в ЖК «Caramel Residence» – перспективно
Останні новини
Схожі новини