40-ий – район, що розвивається. Чому жити в ЖК «Caramel Residence» – перспективно

40-ий – район, що розвивається. Чому жити в ЖК «Caramel Residence» – перспективно

40-ий мікрорайон у Луцьку – тихий та спокійний. Тут у дворах не «гасають» автомобілі, багато зелені, усе – під рукою: магазини, школи, садочки...

Комусь може навіть здатися, що у цьому спокійному районі життя завмерло і не розвивається. Але це далеко не так. За останні роки на 40-у відкрилося чимало нових об’єктів, унікальних для цілого міста.

Все, що треба для життя…

За останні кілька років в мікрорайоні суттєво покращилась інфраструктура: відремонтували двори та під’їзди до будинків, зробили вуличне освітлення, встановили дитячі майданчики. Деякі будинки чекали цього десятки років і не бачили ремонтів ще з часу будівництва…

Тепер на 40-му – затишні двори із рівними тротуарами замість калюж, відремонтовані дороги.

Тут є всі заклади, які необхідні людині для комфортного життя: магазини, аптеки, спортзали, кафе. Крім того, добре продумана транспортна розв’язка. Мабуть, це єдиний район Луцька, звідки їде така велика кількість маршрутних автобусів та тролейбусів у будь-яку точку міста (це – маршрутки 1, 2, 4, 8, 10, 11, 12, 17, 17а, 20, 22а, 24, 25, 28, 29 та тролейбуси №5, 8, 9).

Читати також: Коли аптека і супермаркет за півкроку. Переваги життя у ЖК «Caramel Residence»

 

Ділове життя

Центром ділового життя мікрорайону є кілька промислових підприємств (наприклад, фабрика «Едельвіка», рекламне агентство «Факторія», автошкола і т.д.), а також – нещодавно відкритий Будинок правосуддя.

Приміщення для роботи суду на вулиці Конякіна почали зводити ще на початку 90-х. Більше 25 років «коробка» лишалася довгобудом, проте у 2017 році Будинок правосуддя відкрили. Зараз тут проводить засідання Луцький міськрайонний суд.

Поява такого закладу в мікрорайоні – черговий поштовх для розвитку, адже уже виникла потреба у відкритті нових закладів харчування, кафе, ресторанів тощо.

Сучасне житло

Справжній розвиток району засвідчує будівництво житла. За останні роки на 40-му почали з’являтися новобудови. Найяскравіший житловий комплекс, безумовно – Caramel Residence. Перший будинок комплексу уже зведений, на черзі іще – сім.

Квартири тут – сучасні, планування продумане до дрібниць. У них – просторі балкони, де можна облаштувати зону відпочинку або ж робочий кабінет, є місце для шаф-купе, великі кухні.

Всередині комплексу в окремо збудованому Smart-центрі планують відкрити магазини, аптеки, спортивні заклади, школи розвитку, салони краси та кафе.

Сучасні новобудови «вдихнули» в 40-вий нове життя, що притягує і відповідний до вимог часу сервіс: нові магазини, комфортні доїзди, парковки, різноманітні заклади обслуговування.

Відпочинок

Протягом багатьох років ніхто не доглядав за величезним парком, який місцеві звикли називати «Меланжевий». Вісім гектарів зелених насаджень тривалий час заростали чагарниками, завалювались горами сміття…

Проте два роки тому парк нарешті впорядкували. Будівельна компанія «Луцький домобудівельний комбінат» власним коштом облаштувала дитяче містечко «Карамелька». Тут є відразу три окремі майданчики з атракціонами для діток різного віку: до 3 років, 4-7 та 8-13 років. Містечко та навколишня територія стали «острівцем» відпочинку для усіх мешканців району.

Згодом у парку планують спорудити також стадіон із синтетичним покриттям, спортивні тренажери, окрему зону для прогулянок із домашніми улюбленцями, велосипедні доріжки тощо. Також буде облаштована рекреаційна зона з фонтаном, поруч – кафе та туалет.

Проте для місцевих мешканців парк поруч із домівкою – це не тільки місце відпочинку, а й дерева, які роблять повітря чистішим. До речі, у парку планують також посадити більше двох сотень нових декоративних дерев: срібних ялин, туй, шаровидних кленів.

Крім того, в мікрорайоні розташований спортивно-розважальний комплекс «Адреналін». А це – кінотеатр, боулінг, можливість зайнятися спортом, розваги для дітей, а віднедавна – ще й унікальна галерея сучасного мистецтва.

Читати також: ЖК «Caramel Residence» – комфортне житло поруч з парком

* * *

Шукаючи нове житло, людина вибирає не просто квадратні метри. Окрім комфорту та затишку в стінах домівки, це – вибір ритму життя. Скільки часу доведеться витрачати на дорогу? Чи є поруч магазин, аптека? Чи буде куди вийти на ранкову пробіжку та вечірню прогулянку?

Тож оглядаючи квартири, які можуть стати майбутньою домівкою, варто також озирнутися навколо і добре зважити всі обставини.

Детальніше ознайомитись із перевагами масштабного житлового комплексу «Caramel Residence» можна на сайті Луцького домобудівельного комбінату. Відділ продажу компанії знаходиться у Луцьку на вулиці Ветеранів, 22. Контактні телефони: (0332) 78 63 42, (066) 089 74 18, (095) 888 94 00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «З х@ялі ви вирішили, що вбивці тут?» - в.о. керівника волинської поліції про пікет
Наступна новина Скандал на «Луцьктеплі»: розповідаємо, що там відбувається
Останні новини
Схожі новини