З луцьким перевізником, чия маршрутка влетіла у стовп, розірвуть договір

З луцьким перевізником, чия маршрутка влетіла у стовп, розірвуть договір

З перевізником, що обслуговує маршрут №31, на початку 2022-го року планують розірвати договір.

Про це стало відомо у вівторок, 28 грудня, під час засідання міського виконавчого комітету.

Нагадаємо, 24 грудня на вулиці Рівненській у Луцьку сталася аварія. Під час об'їзду тролейбуса маршрутку №31 занесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з припаркованим легковиком. Потім автобус в'їхав у дерево. Тоді обійшлося без серйозних травм у пасажирів та водія.

Начальник відділу транспорту міської ради Віктор Главічка зазначив, що перед кожним виїздом транспорт повинен оглядати фахівець підприємства-перевізника. І в цьому випадку також є відмітка про перевірку.

«Ми проведемо службове розслідування, як і хто здійснював перевірку. Оглянемо всі автобуси на цьому маршруті, адже протектори були в незадовільному стані. Вони не відповідають вимогам», – сказав посадовець.

«Я думаю, що в один з наступних виконкомів ми будемо розривати договір з перевізником. Не можна їздити на такій резині. Добре, що їхав не надто швидко і обійшлося без травм і жертв. А, якби їхав швидше чи хтось дорогу переходив би?» – додав міський голова Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «10-12 гривень – оптимальна вартість проїзду у луцьких тролейбусах, але її не буде», – Ігор Поліщук
Наступна новина У Луцьку зменшили кількість зупинок для приміських маршруток
Останні новини
Схожі новини