«З нашої тканини шиє вся Україна». Луцька райрада співпрацюватиме із брендом «Едельвіка»

«З нашої тканини шиє вся Україна». Луцька райрада співпрацюватиме із брендом «Едельвіка»

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук домовився про соціальне партнерство із компанією «Едельвіка», зокрема про генеральне партнерство у проєкті до Дня матері «Посміхнись, мамо!», ініційованому депутаткою райради Василиною Вітовщик.

Про це повідомили у Луцькій районній раді.

Голова правління ПрАТ «Едельвіка» Юрій Переходько розповів, що їхня компанія – це виробництво повного циклу: від виготовлення тканини до пошиття готових виробів. Більш ніж мільйон метрів тканини на рік виготовляється «Едельвікою».

«З нашої тканини шиє вся Україна», – наголосив Юрій Переходько.

Крім того, в «Едельвіки» величезний вибір вишитих сорочок, суконь та текстилю, а із початком пандемії коронавірусу компанія почала відшивати спецодяг для медиків.

Читати також: «Шукаємо вихід на Amazon». Як луцький бренд «Едельвіка» пережив карантин

Директор з економічного розвитку ПрАТ «Едельвіка» Оксана Антонюк провела екскурсію виробничими площами для Олександра Омельчука, його радника Юрія Ройка та депутатки районної ради Ольги Максим’як.

«Масштаби виробництва вражають. «Едельвіка» – приклад того, як треба працювати. Луцька районна рада підтримує місцевого виробника. Шкода, що пряжу компанія закуповує за кордоном, адже на Волині та в Україні є можливості відновити вирощування технічних конопель та льону», – наголосив голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.  

Читати також: Біля Луцька створили новий сквер. Там висадили понад 600 дерев


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина YouTube заблокував канали 112, Newsone та ZIK в Україні
Наступна новина Світломузичний фонтан у центрі Луцька до Великодня хочуть оновити
Останні новини
Схожі новини