З пішохідної вулиці зробили проїжджу, - лучанин обурений роботою місцевих муніципалів

З пішохідної вулиці зробили проїжджу, - лучанин обурений роботою місцевих муніципалів

Ідучи пішохідною вулицею Саперів у Луцьку, на пішоходів просто позаду їдуть автівки.

Раніше на перетині вулиць Огієнта та Саперів стояв обмежувач руху, але коли працівники Муніципальної варти демонтували його, людям небезпечно переходити на пішохідному переході. 

Про це редакції Першого повідомив лучанин Сергій, мешканець вулиці Саперів. 

«Наші муніципали вже не перший день демонтують перешкоди для в’їзду карети «швидкої» чи рятувальників у міські двори. Буквально на днях зрізали і невеличкі металічні стовпчики на перетині вулиць Огієнка та Саперів.

Утім, десь рік тому через смерть дитини там поклали лежачих поліцейських, облаштувавши саме на цьому місці пішохідний перехід. І саме на переході там і був ось цей стовпичик, який зрізали.

Тож тепер маємо ситуацію, що машини просто їдуть на людей, які стоять на переході», – розповів чоловік та каже, що як раз цю металеву перепону муніципалам зрізати не варто було, адже для доїзду до будинків є інших шлях. 

«Це нонсенс, як до такого треба було додуматися. Бо виходить, що людина хоче перейти вулицю, а позаду просто на неї їде машина», – обуюється пан Сергій. 

Натомість самі муніципали, за словами лучанина, пояснюють свої дії тим, що виконали свою роботу та звільнили від обмежувачів руху заїзд у будинки, що поряд. 

Керівник муніципальної варти Луцька Юлія Сиротинська у коментарі Першому повідомила, що всі демонтажі працівники проводять за зверненнями відповідних служб –  МНС, «швидкої» та поліцейських організацій. 

«Це знаєте, як з гаражами. Ми спочатку демонтували, люди обурювалися, а коли за півроку побачили результати – замовкли. Думаю, тут так само. Потрібно просто почекати, а результат не змусить себе чекати», – сказала Сиротинська. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Десятеро українських моряків повертаються з Сирії в Україну. ВІДЕО
Наступна новина Волинський ліс приніс до бюджету майже чверть мільярда гривень. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини