З початку року аварійна служба «Волиньгазу» відреагувала на майже 2000 викликів

З початку року аварійна служба «Волиньгазу» відреагувала на майже 2000 викликів

Лише від початку цього року аварійна служба 104 "Волиньгазу" відреагувала майже на 2  тисячі викликів від споживачів Волині. В середньому за одну добу АДС отримує понад 30 викликів.

Основною причиною звернень є витоки газу. За два місяці 2020 року аварійні бригади виявили та ліквідували близько 1400  витоків у будинках споживачів  Волинської області та понад 470  – у Луцьку, – повідомляє пресслужба «Волиньгазу».

"Несправність газового обладнання, його самовільне встановлення і ремонт особами, котрі не мають на це права – основні причини, через які відбуваються витоки газу. Споживачі блакитного палива часто нехтують елементарними правилами безпеки, а це може призвести до фатальних наслідків. Окрім частих викликів про витоки газу, ще є виклики про пошкодження системи ГРМ та пожежі", - зазначає  начальник АДС АТ "Волиньгаз"  Валентин Киричук.

Бригади "104" постійно  вдосконалюють свої фахові навички в реальних умовах:  беруть участь у змаганнях газових аварійних служб, а також у тренувальних навчаннях з іншими службами екстреного реагування. Адже саме від рівня професійної майстерності залежить швидкість та якість реагування фахівців аварійно-диспетчерської служби "Волиньгазу" в екстрених ситуаціях.

Аварійно-диспетчерська служба "Волиньгазу" працює 24 години на добу, сім днів на тиждень.Нагадують, якщо ви відчули запах газу у квартирі, потрібно негайно викликати аварійну службу за номером "104", а до прибуття бригади діяти за вказівками  диспетчера.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, хто безкоштовно зможе їздити в луцьких тролейбусах
Наступна новина Світязь повертається. В озері побільшало води
Останні новини
Схожі новини