З початку року місцеві бюджети Волині поповнились на понад 3,5 мільярда

З початку року місцеві бюджети Волині поповнились на понад 3,5 мільярда

За підсумками одинадцяти місяців 2018 року до місцевих бюджетів на Волині сплачено 3 мільярди 523 мільйони гривень податкових платежів,

Плюс 725 мільйонів гривень до минулорічних надходжень за аналогічний період, – інформують у секторі комунікацій  ГУ ДФС у Волинській області.

«Кожна бізнес-ініціатива, що втілюється на території громади, повинна враховувати інтереси території, ресурси та інфраструктура якої використовуються при здійснення діяльності. Цим питанням повинні опікуватися не лише керівники місцевої влади, а й цікавитися мешканці. Лише добропорядний бізнесмен відраховує ПДФО із виплаченої зарплати, що є бюджетоутворюючим для громад, перераховує до держбюджету військовий збір та єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.  Для фінансування соціально-економічних програм громад та соціального забезпечення громадян з боку держави - це визначальні моменти», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів, є цілком достатньо підстав, щоб прогнозувати успішне завершення фінансового року. Наразі  динаміка сплати податків до місцевих бюджетів – плюс 25,9 відсотка.

Нагадаємо, що за підсумками 2017 року місцеві бюджети отримали 3,1 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструють територіальні органи ДФС у Волинській області.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через негоду на автошляху Київ-Ковель-Ягодин – ускладнений рух
Наступна новина Курс валют на 13 грудня: валюта почала дорожчати
Останні новини
Схожі новини